Man met loopneus voelt zich gewoon onbegrepen door vriendin

‘Zou zo fijn zijn als ze even zou vragen wat er echt in mij omgaat’

Jeroen heeft een loopneus en zit daar ontzettend mee. Hij voelt zich niet begrepen door zijn vriendin Jolijn, die af en toe van haar telefoon opkijkt, maar geen enkele keer doorvraagt naar zijn overduidelijke fysieke ongemak. Heeft ze wel oog voor zijn gesnotter?

Hij heeft tot zes keer toe zijn neus in haar richting gesnoten. Geen respons, behalve een geërgerde blik. Na een halfuur zakdoekjes in haar richting te hebben geworpen besluit Jeroen een statement te maken door met zijn rug naar haar toe te gaan zitten. Ook in een relatie kun je je eenzaam voelen.

Jeroen: “Het zou zo’n verschil maken als ze even zou vragen wat er nu echt in me omgaat. Als ze me zou laten voelen dat ze er voor me is. Een hand op mijn schouder. Gewoon, dat ik die loopneus niet in mijn eentje zou hoeven dragen.” Soms vraagt Jeroen zich af of ze het wel door zou hebben als hij er niet meer zou zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

For our English native speakers a translation:
Jeroen has a walking nose and sits there unsettling with. He feels not grabbed by his girl friend Jolly, who off en then watches the movie Up from her phone, but not one time asks through to his over clear physical discomfort. Has she an eye for his snot nose?

He has snot till 6 times his nose in her direction. No dial tone, except an annoyed can. After a half hour little bag towels throwing in her direction concludes Jeroen to make a statement by sitting with his back to her. Also in a acquaintance kan you feel lonely.

Jeroens: It would make a subtraction if she eventually would ask what really goes in me. If she let me feel that she is there for me. A hand on my shoulder. Normal, that I don’t have to carry a walking nose in my little one.” Sometimes asks Jeroen himself or she would have through if he is no more there.

Reageer
gravatar

You say ‘off en then’ . What besigns that rare word ‘en’? I have never seen it in my whole life, also not when the Canadians came free us in 1945.

gravatar

Thanks Translator once again, so I can understand where this is all about.
The problem is very clear: Our President would say: “Just grab her by her pussie.” And the problem is solved.