Nick wacht altijd met een rondje geven totdat de bierprijs gunstig is

'Zullen we anders een lekker zoet wit wijntje doen?'

Zijn vrienden wachten al drie uur op het moment dat Nick een rondje gaat geven. Ze hebben allemaal al twee keer een drankje gekocht voor de hele groep, maar Nick wacht stiekem tot de bierprijs wat gunstiger is.

“Wie gaat er even bier halen?”, klinkt het door de kroeg. Geen reactie van Nick. Hij kijkt angstvallig op de schermen waar de bierprijs wordt bijgehouden. Aan het einde van de avond is Nick zeven keer gebeld en vier keer naar de wc geweest. “Pfoe, die blaas is lek als een mandje.”

Zijn vrienden zijn het zat en willen geen drinken meer voor Nick halen. Plots besluit hij het voortouw te nemen: “Zullen we anders een lekker zoet wit wijntje doen?”

Bij Bar Broker fluctueren de prijzen van de drankjes, alsof je op een echte beurs bent. Binnenkort gaan de deuren van de bar in de Reguliersdwarsstraat weer open, ditmaal voorgoed. Mis de opening vrijdag 25 augustus niet!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij de opening gratis bier hè?
Ik breng al mijn vrienden mee, en geef een rondje.

Zal ik het op Facebook zetten, open uitnodiging?

Jullie zijn toffe gasten!
Nick

Reageer