Youtube: Easy Gravel

Stel wil graag een huis met een tuin om vol grind te kunnen storten

‘We hebben altijd al grijze vingers gehad’

Al van jongs af aan dromen Anantha en Ruben van een huis met een tuin. Het lijkt het jonge stel namelijk heerlijk om de tuin helemaal vol met grind te storten, vertelt Ruben: “Nu hebben we alleen een klein balkonnetje met een plantenbak met een halve stoeptegel erin, maar zo’n tuin vol steentjes, dat lijkt ons echt genieten.”

“We hebben altijd al grijze vingers gehad”, vult Anantha aan. “Vroeger in de tuin van mijn ouders flikkerde ik al emmers vol keien en bakstenen tussen de viooltjes. Prachtig! Ruben had precies hetzelfde. Ik denk dat we allebei op zoek zijn naar dat gevoel van keiharde grauwe vrijheid.”

“Stiekem dromen we soms ook over het buitenland”, zegt Anantha. “Ik zag laatst dat je in Italië voor weinig geld een authentiek oud boerderijtje met een hectare grond kunt kopen. Moet je je voorstellen: een compleet landgoed vol grind! Maar goed, misschien ben ik te romantisch. Je moet dat boerderijtje wel onderhouden hè, dat is veel werk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo jammer van een mooie tuin met grindt wat dacht van het water afvoeren.als iedereen nou dat zou doen.kan het water niet weg en zitten we te piepen dat het water binnen loopt en een tuin hoeft niet veel tijd en onderhoud te kosten als men het maar goed aanlegt een mooi stukje gras doet al wonderen

Reageer
gravatar

Dit artikel is gesponsord

Het gevoel van keiharde grauwe vrijheid wordt mede mogelijk gemaakt door de uitvaartonderneming uit Komkommercompascuum, waarvan Anantha en Ruben beide eigenaar zijn.

De eerste twee betalende klanten liggen er al.

Reageer
gravatar

Je krijgt ook direct een warm gevoel bij de eigenaren als je dat ziet. Een neurotisch gladde, rechthoekige grindbak. Zwarte vierkante stenen voor wat extra afbakening, en een Golf met grote glimmende velgen er middenin. Gezelleug!

Reageer
gravatar

Vroeger hadden wij een klimrek met grind eronder. Veel leerzamer voor kinderen dan zacht gras,
Nu heb ik het geschopt tot eigenaar van de parkeerplaats bij het tuincentrum.

Reageer