Wetenschappers berekenen: na 7,58 bier mag je in tuin van vrienden plassen

Nuchter in bosjes urineren heeft negatief effect op tuinfeest

Er is eindelijk een eenduidig antwoord op de vraag na hoeveel bier je in de tuin van je vrienden mag plassen. Na 7,58 bier, berekenden wetenschappers van de Universiteit Twente. Daarvoor zul je gebruik moeten maken van het toilet binnen.

De uitkomst kwam tot stand na het ontwikkelen van een breed toepasbare formule. De ingewikkelde formule stelde de wetenschappers in staat om ook te berekenen wanneer je op de trampoline (na 10,22 bier), van het balkon in de vijver (na 14,43 bier) en over de organisatoren (na 18,06 bier, vier shotjes en drie keer kotsen) mag urineren.

De formule is overigens alleen toepasbaar bij mannen. Er wordt nog gewerkt aan een formule die ook voor vrouwen geldt, maar voorlopig wordt aangenomen dat vrouwen na ongeveer 14 bier in de tuin mogen plassen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hadden we maar een sterke leider in dit land. Iemand als meneer Wilders van de PVV.

Hij zou die wildplassers linea rekta met pek en veren over de grens zetten. Zo deden we dat vroeger ook.

Uitzetten die hap!

Carrie ?

Reageer
gravatar

Vorig jaar heb ik het ook eens gedaan aan een landweggetje, een klein plasje aan de kant van een landweggetje (vlak bij een T-splitsing) achter het riet. Op het midden van de splitsing stond nog gras en een boom. Iemand heeft me gezien. (Ze hebben niets gezegd.) Zo zijn ze begonnen het riet weg te maaien en de splitsing geheel te asfalteren.

Reageer
gravatar

Een van de oplossingen voor het beruchte wildplassen is een fiftyfifty vertegenwoordiging van mannen en vrouwen in het parlement met enkel accommodatie voor zittend plassen zoals het betaamt.

gravatar

@Professor van der Plas

En een plaszakje onder de kledij bevestigd voor onderweg voor de burgers dat te zijner tijd geleegd kan worden in een daartoe geëigend urinoir.

gravatar

Een taak. De sociale controle op uw eiland, volgens het nieuws, is door de automobilist dan wel redelijk ontwikkeld, meest zijn het nog onbetaalde vrijwilligers.
Ik heb ook altijd hard gewerkt voor mijn geld.

gravatar

Drek, u komt uit Rotterdam (meen ik me nog te herinneren van de lingerie), dat is eigenlijk wat ik bedoel, voor een Leefbaar Schouwen-Duiveland!
Ik ga altijd met de oto uit, voor de veiligheid.

gravatar

ik ben hierin ervaringsdeskundige maar tegelijkertijd ook volledig schaamteloos dus mijn advies is als je moet dan moet je alleen is het wel vervelend dat mijn dichtstbij wonende vriend verder weg woont dan mijn blaas aankan dus ik plas regelmatig in mijn broek