Youtube.com: Omroep Powned

PowNed huurde jarenlang acteur in die deed alsof hij een omroep leidde

Dominique Weesie is in scène gezet

Dominique Weesie is in scène gezet. De man die zogenaamd acht jaar lang omroep PowNed leidde is in werkelijkheid een acteur. Dit maakte hij vandaag zelf bekend.

“Ik kan hier niet meer achter staan,” verzucht Dominique Weesie, in werkelijkheid Remco de Vries uit Markelo. “Ik wist van tevoren natuurlijk dat ik zogenaamd een omroep zou oprichten die best wat racistische trekjes had, maar het leek me een spannend project. Maar als ik zie op wat voor respectloze manier de omroep spreekt over vluchtelingen, dan trek ik echt een grens. Dan ben ik niet langer bereid te doen alsof dit allemaal door mij is bedacht.”

De Vries kijkt met enige verbazing terug op zijn tijd als Dominique Weesie. “Ik hoefde niet eens een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Ik sta er eerlijk gezegd versteld van hoe amateuristisch die omroep geleid wordt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk dat kunnen alleen de hele groten!
Wie was ook alweer die kunstenaar die jarenlang een plaatsvervanger had, zonder dat iemand het in de gaten had?

Dus waar is de echte Dominique Weesie?!
Hoe ziet hij eruit?!

Of, wie heeft hem vermoord?

Reageer
gravatar

Die De Vries ken ik.
Beroerd acteur.
Of-ie nou King Lear speelde, Pipo of Dominique, er was geen verschil te zien.

Toch heb ik wel bewondering voor hem.
Hij schijnt nu al een tijd in een bekende serie te spelen. Voor die rol heeft hij een stuk van zijn benen laten afzagen en is hij alcoholist geworden, maar ze zeggen dat hij het wel aardig doet.

Dit laatste heb ik uit de tweede hand; ik kan het niet controleren omdat mijn TV geen Netflix ontvangt.

Reageer
gravatar

en vergeet natuurlijk niet dat de Speld hetzelfde doet. Diederik Smit is natuurlijk ook een acteursrol. NIks nieuws dus en gewoon doorlopen

Reageer