Youtube.com: Omroep Powned

‘Overheid betaalt voor PowNed’

Omroep zou voor 3,8 miljoen euro 20 uur televisie maken

De Nederlandse overheid betaalt geld aan PowNed, dat ontdekte De Telegraaf. Ieder jaar zou er zo’n 3,8 miljoen euro naar de omroep gaan, daarmee zouden zij in een jaar 20 uur televisie maken.

Minister Slob is verbaasd over het nieuws: “De publieke omroep heeft regels en codes. Bovendien hebben we een bepaalde ondergrens van kwaliteit, namelijk het programma Kanniewaarzijn. Maar dat een figuur als Dominique Weesie wordt betaald met publiek geld, dat lijkt me niet de bedoeling. We gaan onmiddellijk onderzoeken welke Ronald Plasterk hiervoor verantwoordelijk is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is waar; alleen de terugbetaling van motorclubs aan de fiscus hapert iets te vaak: zowel in bitcoins, cash als in cocaïne/heroïne*? (* doorhalen wat niet verlangd wordt)

gravatar

Berichtgeving zonder de belangen van de 1 procent. Alle segmenten van de samenleving steunen op waarheid. In een ideale wereld zijn de media vrij van vooroordeel, manipulatie en commerciële belangen.

Reageer
gravatar

Democratisering van de media. Nu een maand gratis voor een simpel Word abonnement om een generatie werk van de leek ongedaan te maken en zo commercieel de toekomst van het ‘nieuws’ te beheren. Zoals ook met de muziekindustrie is gedaan.

gravatar

Gratis spel-check in het Engels en automatische taalaanpassing als je intypt is er al af geloof ik. Stapje voor stapje doen ze dat zo. Marketing.

gravatar

De overheid betaalt 20 miljoen salaris aan 150 kamerleden. Die maken niet eens zelf televisie en zwatelen maar wat voor dat bedrag. Allemaal weggegooid geld. Je kunt er net zo goed gratis WC papier voor uitdelen, dan kan het volk tenminste nog haar reet afvegen.

Reageer
gravatar

Ik heb wel eens gehoord van PowNed.

Wat ik zo ingewikkeld vind is dat mensen soms over ‘poont’ praten. Het is toch gewoon ‘Pow-Ned’, ‘Pow’ van weet ik niet, en ‘Ned’ van Nederland?

Ik ga het vragen bij 9393.nl.

Reageer