Nieuw PowNed-programma over hoe 3 PowNed-bestuurders op de Balkenendenorm toch één wekelijks programma produceren

PowNed komt met een nieuw realityprogramma over drie PowNed-bestuurders die meer dan de Balkenendenorm verdienen en op heroïsche wijze toch nog voldoende budget vinden om één tv-programma per week te produceren.

In de realityshow is te zien hoe Rutger Castricum, Dominique Weesie en Roeland Mackloet alle zeilen bijzetten om ondanks een enorme overhead het toch presteren een studioprogramma te maken waar wekelijks dezelfde gasten zitten. Weesie: “We moeten ongelofelijk creatief zijn om er met zo’n laag budget nog iets van te maken, en dan ook nog meerdere weken per jaar.”

Het volhardende drietal doet er alles aan om het hoofd boven water te houden. “We moeten werken met jonge freelancers, weinig research voor de redactie en voor reportages sturen we Arnold Karskens erop uit met zijn eigen camera,” zegt Weesie. “Meer kan er simpelweg niet af. Rutger moet zijn Armani-pakken gewoon uit eigen zak betalen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Neem een voorbeeld aan de socialisten bij de Vara zoals Pauw, De Leeuw, Jinek, Freek, Youp, Witteman etcetc.. Die toen het voor een socialistisch inkomen en zijn niet zulke graaiers!

Reageer
gravatar

Ik ben, als ik mijn best doe, ook erg goed in ongenuanceerd schoppen, het verdraaien van feiten, het verspreiden van leugens op een ludieke manier en het bashen van minderheden in het algemeen en moslims in het bijzonder!
Dus ook ik wil hierbij graag solliciteren en ik doe het voor de helft van Boer Jan.

Reageer
gravatar

Ik meld me als jonge freelancer om research te doen voor dit programma, ik ben al tevreden met 75% van de balkenendenorm. verder heb ik geen ervaring dus zou ik alle intervieuws kunnen overnemen

Reageer
gravatar

Race naar de bodem!

Wij kunnen het voor de helft van de prijs,
per persoon.

Peppie & Kokkie

PS Wat is toch dat ‘Poont’ dat steeds gezegd wordt.