Dit is het script van de volgende aflevering Game of Thrones

Megaspannende aflevering met verrassend einde

Wil jij ook weten wat er de volgende aflevering van Game of Thrones gebeurt? Wij hebben de gelekte documenten in handen. Lees hieronder het volledige script van de volgende aflevering.

GOT_s08e01_SCRIPT_LEAKED_NIGHT_KING_EIERSALADE


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pagina 9 is leeg. Maar er wordt gefluisterd dat als hem insmeert met het gezemel van Carice het geheime recept van de eiersalade verschijnt. Alleen is het niemand ooit gelukt lang genoeg in leven te blijven om genoeg gezwemel van haar te verzamelen. Plus dat niet iedereen van eiersalade houdt

Reageer
gravatar

Kan men vandaag de dag nog wel een ei uit West-Europa consumeren? Alle eieren zijn besmet met dat anti-rode-luizen-middel Fipriool, Frivool,vitriool of VIP-riool? Het ei dat Carice in het HBO-nest legt, is van háár eisprong, ze kan nu -eindelijk- haar ei kwijt.

gravatar

Nou, gelezen. Gezellige boel daar. Ik ken de serie niet, heb ook geen FlutFlaks of wat je er tegenwoordig ook allemaal bij nodig hebt. Wij kijken gewoon televisie, bestaat dat nog?

Reageer
gravatar

de volgende aflevering is ook bekend. In deze aflevering gaan Gandalf, Luke Skywalker en James Bond samenwerken omdat de schurken Saruman, Count Dooku, de originele Dracula en Scaramanga, alias “The man with the golden gun” samenwerken. Ze worden ook nog eens door de originele acteurs gespeeld uit de films waar ze vandaan komen!

Reageer
gravatar

Ik kan je niet upvoten om een of andere reden.

Maar ik wilde even mededelen dat ik me er wel genoeg voor verveel.

gravatar

Ondertussen zijn Pechtold, Segers en Rutte nog een plot aan het voorbereiden in Westeros. Schijnt dat er nog genoeg vuurwerk in de kelder van een plaatselijke pottenbakker ligt.

O ja, blijkt dat Jan Peter de Night King is.

Reageer
gravatar

Het enige boek waarin ik geïnteresseerd ben is het boek van Harry Muesli en de ontdekking van de zemel. Val je zo lekker van in slaap als je in je hangmat ligt