Bedreigde dieren snappen wel dat regenwoud gekapt wordt voor 2 miljoen tv-gidsen

‘Mensen willen toch in de NCRV-gids lezen wat er morgen op tv is’

Wekelijks worden in het Amazonegebied miljoenen bomen gekapt, onder andere voor de productie van miljoenen tv-gidsen van de publieke omroepen. Het leefgebied van de dieren die in het regenwoud wonen slinkt daardoor ontzettend snel, maar daar hebben de dieren eigenlijk wel begrip voor.

“Ik snap best dat je een beetje op de hoogte wil blijven van wat er wekelijks zoal op televisie komt”, vertelt een jaguar. “Mensen willen toch in de NCRV-gids lezen wat er morgen op National Geographic te zien is. Goede zender is dat, mooie docu’s. Jammer dat zo’n gids ten koste gaat van bijvoorbeeld deze boom waar ik nu in lig, maar je moet dingen altijd wel in perspectief bekijken vind ik.”

Twee tapirs zijn het daarmee eens: “Natuurlijk. Stel je eens voor hoe het zou zijn als je geen VARAgids had. Dan zou je de televisie aan moeten zetten om te zien wat er uitgezonden wordt. Bizar idee.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onmiddellijk het inteelt NPO kliekje weg bezuinigen .Niemand kijkt nog naar die npo troep behalve een paar oude PvdA bejaarden en wat links stemvee, wat er over is van de links verdeelde snipper partijtjes.

Reageer
gravatar

Als dit zo doorgaat komen al die beesten natuurlijk wel asiel aanvragen bij Artis en Ouwehands. De vraag is of we dat willen. Vol is vol..!

Reageer
gravatar

For our English native speakers here is a translation:

“Threatened animals snap well that rain wood becomes chopped for 2 million tv-guides”
Wealy million of trees are chopped by Amazon warriors and Wonder Woman, because of the production of millions of tv guides of public shouts. The living area of the animals in the rain wood shrinks therefor unsettling fast, but the animals understand that.

“I snap best that you have to stay on the height from what weekly is on tv.” says a racing car. “People want to read the NCRV-guide to see what is on National Geographic. Good sender is that, nice docu’s. Shame that such a guide costs this tree I lie, but you must look things in perspective find I.”

Two carpets agree. “Naturally. Stell you for if you have no VARA-guide. Then you have to turn on the television to see what is delivered. Arabian Shop idea.”

Reageer
gravatar

Zelfs de dieren in Zuid-Amerika verspreiden tegenwoordig nepnieuws. De jaguar weet als geen ander dat het hout uit het Amazonegebied totaal ongeschikt is voor het maken van papier.

Reageer
gravatar

die dieren lopen een beetje achter. Wie kijkt er nu nog TV met al dat online streamen en Youtube? Ik koop alleen de tv-gids voor de columns van Emile Roemer. Als hij er niet in staat, koop ik hem niet

Reageer
gravatar

Eindelijk een beetje sociale houding.
Tot nu toe was het alleen maar ik-ik-ik.

Als die roverdieren nou ook eens ophouden zo onaardig te zijn voor hun buren.
Ga toch rijst verbouwen, naar beest met je stomme tijgervel!

Reageer
gravatar

Is stichting Wakker Dier daar wel mee eens?

Voordat je het weet komt er een commercial van hen op TV dat de jaguar een verachtelijk dier is dat het Amazonegebied om zeep helpt.

De linkse goegemeente trapt daar wel in.

Corrie.

Reageer