Vermoeide klimaatwetenschappers waarschuwen jou nog 1 keer

'En dan zoek je het maar uit met je planeetje'

98% van de klimaatwetenschappers is het zat. In de afgelopen decennia hebben ze jou gewaarschuwd voor een wereldwijde klimaatcatastrofe, maar je wil maar niet luisteren. Ze gaan het nu op een andere manier proberen: “Wie niet horen wil, moet maar voelen.”

De klimaatwetenschappers zeggen het nog 1 keer: “En dan zoek je het maar uit met je planeetje. Lekker blijven stoken en uitstoten als je dat zo graag wil, dan gaan wij een Deense detective kijken met een glaasje port erbij. Maar dan niet bij ons krokodillentranen komen huilen als straks Bangladesh is verdwenen.”

Volgens de klimaatwetenschappers moet je het natuurlijk helemaal zelf weten, jongeman: “Maar als het over zeventig jaar op sommige plekken op aarde zo heet is dat je lichaam niet meer kan afkoelen dan piep je wel anders. Zeg niet dat wij niet hebben gewaarschuwd als je niet meer kunt ademen vanwege de smog, of een ziekte krijgt die voorheen alleen in de tropen voorkwam.”

“Weet je nog hoe hard je moest huilen toen alle dinosaurussen waren uitgestorven?” Je weet het nog, toen moest je heel hard huilen. “Dit is veel erger. En denk maar niet dat dit keer het uitsterven van grote landdieren weer tot een evolutionaire niche zal leiden waar wij zoogdieren dankbaar gebruik van kunnen maken. Maar je moet het zelf weten hoor. Wij gaan. Doei!”

Niet alle klimaatwetenschappers zijn het echter eens. Er is één klimaatwetenschapper die je nog één kans geeft: “Ik tel tot drie en dan sluit je al je kolencentrales, vind je een alternatief voor economische groei en stop je met vlees eten. Eén, twee, twee-en-een-half…”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik dacht dat 98% van de klimaatwetenschappers bezig waren of Donald Trump wel bestond. Ze denken van wel, maar dat is puur gokwerk

Reageer
gravatar

Deesch potage sal niet soo heet gegeten worden alsch dat alhier wort gesteld. Heb eene rotsvast vertrouwen in onsche lieve Heer, ende allesch sal regh kom. Vervolgensch dien ick u er op te wijzen dat ‘t vandaegh d’n vrijdagh sijt: Aen d’n visch!

Reageer
gravatar

Inderdaad, het is een rotschvast geloof en Heere en Hebt of desnoods Hebbeth.
Waarde Kapelaan Eurlings, zo schopt u het nooit tot Plebaan.

gravatar

Wie geloof je eerder Donald Trump of 98% van alle klimaatwetenschappers. Wat weten die Klimaatwetenschappers nou van het klimaat, daar hebben we Trump toch voor?

Reageer
gravatar

Precies, ik geloof president Trum van Amerika. Hij is de enige van de regeringsleiders die de leugen van de klimaatwetenschappers doorziet. Het is fake nieuws. Ze zijn erop uit om belastinggeld van de hardwerkende mens los te peuteren.

Je moet toch echt wel een linkse gekkie zijn om te denken dat je het klimaat als mens kunt beïnvloeden.

Don’t believe the hype.

Corrie.

gravatar

Mee een hoor Corrie, Geef ze van katoen die klimaat-fascisten. Je leeft maar een keer zeg ik altiijd, we leven in het hier en nu en dan maakt het niet of het kolen moet of met iets anders. Wij doen het op onze mannier, en als onze kinderen straks iets beters weten dan moeten zij dat vooral doen. Dan is het ons probleem toch niet meer.