Groepsopdr_Marketing_v5.2_def_NUECHT.docx nog lang niet af

De groep hoopt de definitieve eerste versie uiterlijk over twee maanden in te leveren

Het duurt naar alle waarschijnlijkheid nog wel even voor Pieter, Marion, Rachel en Seydou hun groepsopdracht voor het vak Inleiding Marketing kunnen inleveren. Het bestand Groepsopdr_Marketing_v5.2_def_NUECHT.docx is namelijk nog lang niet af.

“Er moeten nog wel wat dingen gebeuren”, vertelt Seydou. “Iedereen moet nog een spellingcheck doen, dan moeten we alle dingen die fout verbeterd zijn er weer handmatig uithalen, en dan lezen we het opdrachtformulier nog even terug om erachter te komen dat we een heel onderwerp vergeten zijn, dan haal ik nog een paar nachtjes door omdat Pieter en Marion hun telefoon niet opnemen en dan kunnen we het pas inleveren. Maar goed, voor het zover is mail ik vannacht om 1 uur eerst even de versie Groepsopdr_Marketing_v5.2_def_NUECHT_metcommentaarvanSeydou.docx naar de rest.”

De groep hoopt de definitieve eerste versie uiterlijk over twee maanden in te leveren. Met het commentaar van de docent gaan ze in de drie jaar daarop werken aan de verbeterde versie van Groepsopdr_Marketing_v5.2_def_NUECHT_metcommentaarvanSeydou_metcommentaarvanPieter_metcommentaarvanRachel_metcommentaarvanMarion_NUECHTDEF_joepiedepoepie_klaarvoorinleveren_commentsvanMeneerGroenendijk_aangepast_despacito_def_v17.3_metcommentaarvanMarion_NOGNIETVERZENDEN_Spellingcheck_alleennogprinten_def_bijna_af.docx.

Pieter: “En de bronnenlijst nog natuurlijk, maar dat doen we op het einde nog wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bronnenlijst is simpel:
[1] mijn duim, Nederland, januari 1984

Ik heb wel moeite met het bestand. Ik werk nog in MS-Dos en kan enkel bestanden hebben met een naam van maximaal 8 karakters en word perfect opent geen docx bestanden

Reageer
gravatar

Het gaat niet om over jou duim maar over meerdere individuele duimen..
Vandaar dat er een programma is ontwikkeld welke mogelijkheden sluit en opend namelijk De Speld.
Ik denk dat er wel een goede oplossing tevoorschijn komt om mee verder te kunnen.
Meestal komen er een dag later nog enkele mogelijke oplossingen binnen. Dus blijven duimen.