Studio Speld / Shutterstock

De ouders van Sjoerd hangen een zak wiet en GTA aan de vlaggenstok

‘Heel de buurt mag weten dat hij weer is gezakt’

Sjoerd is gezakt, dus zijn ouders hebben de vlag buiten gehangen. Bij de 19-jarige vwo-scholier thuis hangt onder andere een Grand Theft Auto-doosje en een zak white widow aan de vlaggenstok: “Heel de buurt mag weten dat onze jongen voor de tweede keer is gezakt. En waardoor.”

Sjoerd zelf reageert gelaten op het gebaar van zijn ouders: “Het is gelukkig alleen het doosje van GTA dus ik kan gewoon verder spelen. Natuurlijk was het wel even schrikken, maar ik ben al lang blij dat ze mijn ruksok niet hebben gevonden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat veel erger is dan Sjoerd die voor de tweede keer gezakt is, is het verontrustende aantal kennelijk zwakbegaafde Nederlanders dat over een internetverbinding beschikt en hier komt reageren alsof dit een site is met echt nieuws…

Reageer
gravatar

Wees niet bang Fetze, deze types zijn totaal niet gekwalificeerd voor de universiteit van Harderwijk.

Nu eerst op zoek naar de choquante sokken van PeterR

gravatar

Kut…. heeft iemand mijn ruksok gevonden? De laatste keer dat ik hem gezien heb, was in de buurt van bassisschool De Klimop in Lunteren.

Reageer
gravatar

Ow wat een gezeur allemaal. Ik vind eigenlijk wel dat de ouders een goed punt hebben gemaakt. Ze zullen vast wel heel vaak met die jongen gepraat hebben over zijn wiet gebruik en het gamen. Dat ie beter kan leren voor zijn examens in plaats van dit. Het is een puber dus hij is zo lekker dwars als wat en dit is wat je er dan van krijgt.

Kom op man hij doet VWO en hij zou zoveel kunnen bereiken in zijn leven maar dan moet ie het wel willen. Als tie later “volwassener” is dan gaat ie er hopelijk wel over nadenken…

Reageer
gravatar

ik denk dat zoieso de hele straat wel een zak wiet en gta aan zijn vlag kan hangen geslaagd of niet en veel die geslaagd zijn kunne er ook pillen sealtjes paddos lsd zegels truffels fles ghb en voor de extreme wat zilverfolie een lepen en wat naalden erbij hangen

gravatar

Misschien zegt dit ook iets over het gedrag van de ouders.
Ik zou er ook niet blij van worden, maar deze actie van de ouders vind ik ook zeer merkwaardig.
Is niet echt een voorbeeld voor de jongen lijkt mij.
Voor Sjoerd en de ouders succes in het volgende schooljaar.

Reageer
gravatar

Gezellig zo’n school. Je staat er allemaal samen voor, als klas denk je, het enige voordeel. Maar wordt dat ongedaan gemaakt door de opgedrongen competitie. Het gaat niet om zomaar een toets, het gaat erom wie de beste is. Daarom heb je geen vrienden, of het moet fout zijn. Als je alleen maar vijanden hebt is het echter niet zo leuk om op zo’n school te zitten. Geslaagd is geen compliment, maar zo zit de ‘samen’-‘leving’ dus in elkaar.

Reageer
gravatar

Op je 19e voor de tweede keer zakken voor VWO is niet bijzonder snel. Je komt op je twaalfde van de basisschool, doet zes jaar VWO, zakt eerst op je 18e, en bent op je 19e een dubbele loser. Heel logisch, toch?

Reageer
gravatar

sorry hoor je mag toch niet meer dan 5 gram wiet kopen?? Hier is iets niet pluis, gaat de politie ook ff de ouders checken?

Reageer
gravatar

Vlotte *leerling*? Hij is twee keer gezakt, dus kennelijk heeft hij NIKS geleerd, behalve het draaien van een joint, en het stelen van auros en in eljaar rammen van iedereen die daarbij in de weg loopt :-))

gravatar

Is normale leeftijd toch? Eerste examen is op je 18e ( start vwo op 12 + 6 jaar = 18 ). Dus een keer jaartje over doen maakt 19!