Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Bieber-fans toch weer op de vuist met motorbende

Verschillende bikers zwaargewond

Er waren nog zo veel voorzorgsmaatregelen genomen, maar het ging tóch weer mis: bij het optreden van Justin Bieber op Pinkpop raakten 16-jarige Bieber-fans slaags met leden van een motorbende. Het is
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Over wie heb je het nou? Over Jan Smeets, Bart Smeets of Justin Bieber? En wat: “Berichten van Satan”, of gewoon dreigementen van Satudarah, No Mercy, Hells Angels of andere groepen moreel gehandicapte bikers?

gravatar

Het ligt niet aan de leeftijd van het publiek hè, maar aan het gebrek aan muzikale opvoeding van de jeugd. ‘Wij’ gingen vroegâh als kind ook al naar Pinkpop. Alleen gingen we toen voor Shocking Blue, Alquin, Fleetwood Mac, Peter Tosh, Jeff Beck, Thin Lizzy, … Veel te hoog gegrepen voor de platte hersens van de hedendaagse jeugd.

gravatar

Op facebook heb ik gelezen dat Jan Smeets aan het dementeren is. Misschien dat daardoor K3 er volgend jaar wel bij is.

gravatar

Wees reëel, de life-cyle van elk product is beperkt, dus ook van K-3. Vorig jaar nog GEHEEL VERNIEUWD, nu met 3 witmaskers, jongere bezetting, andere roklengte, lagere decolletés, inspelen op ouder publiek. Jan Smeets komt volgend jaar aan de beurt. Wat wordt gaat het worden? Andere line-up, algehele revisie, vervanging, andere E-nummers, geur-, kleur- en smaakstoffen, geen suiker maar aspartaam of stevia, minder crack, meer cocaïne ? Unilever mag het zeggen.

gravatar

Het zou toch jammer zijn als onze geliefde sfeermakers, met hun fijne achtergrondmuziek, en inspirerende teksten, op hun zichtbaar doorleefde kledij, verstek zou moeten laten gaan!
Onze engeltjes.

Reageer
gravatar

Die beugelbekkies spelen eigenlijk vals!
Als zij bijten, dat is zoiets als slaan met een boksbeugel.
Tegelijkertijd is het net een geharnast hockeyteam, met zo’n plastic glimlach.

Reageer
gravatar

Ik heb op Facebook gelezen dat er vooral oudere mensen met een ongelukkig huwelijk en homoseksuele singels het lijndandsen bezoeken.

Persoonlijk trekt dat wereldje niet me zo.