Shutterstock / Antonio Guillem

Shutterstock / Antonio Guillem

Wow: virtueel optreden voelt precies aan alsof je thuis achter je computer een virtueel optreden kijkt!

Dit is geweldig! Door het virtuele optreden dat je nu zit te kijken voelt het precies alsof je thuis achter je computer een virtueel optreden kijkt! Justin Biebers avatar danst rond op de virtuele motorkap van een digitale auto, en jij, Noor uit Alblasserdam, voelt dat je met ogen naar het scherm kijkt waar dat gewoon maar weer mooi op te zien is.

Je haalt je voet langs de spijlen van de radiotor terwijl SKRILLEX virtueel bij het optreden komt! Zo sick, SKRILLEX is gewoon virtueel te zien op je scherm, en het voelt volledig alsof jij virtueel in het publiek zit, op je bureaustoel waarvan een leuning niet goed meer werkt!

“Ja heel sick om een keer een optreden mee te maken met het gevoel alsof je ernaar kijkt via je computer”, zeg je tegen jezelf. “Normaal voel het echt levensecht, en nu niet, dat maakt het wel heel bijzonder.” De virtuele toekomst is nu, waar jij zit, in je huurhuis in Alblasserdam.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *