Studio Speld / Wikimedia Commons / Flickr

Satudarah gaat verder als Segwayclub

'Vriendelijk, duurzaam en toch een tikkie stoer door die grote banden'

Vanwege de negatieve associaties met motoren gaat Satudarah voortaan verder als Segwayclub. “Wij zijn een multiculturele club, we willen verbondenheid uitstralen, en gezelligheid”, zegt een woordvoerder van de vereniging. “De Segway is daar bij uitstek het vervoersmiddel voor: vriendelijk, duurzaam en toch een tikkie stoer door die grote banden.”

Bang om uitgelachen te worden zijn de leden van Satudarah niet. “Haha, die Segways zijn nog best snel, dus we komen achter je aan, haha! Als de accu dan maar niet op is, haha. Maar serieus, we snijden je fucking strot door terwijl je familie toekijkt.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leer eerst een schrijven met je affa. Is alleen voor mannen die dat mogen zeggen en geen nobody