Bron YT - MyGottaloveme

Vreemde oude man die alleen losgaat op dansvloer is gelukkiger dan jij

'Hij is blij en jij sterft van binnen'

Die eigenaardige oude man die helemaal losgaat op de dansvloer terwijl jij minzaam toekijkt is gelukkiger dan jij. Dat zeggen onderzoekers van Universiteit van Tilburg.

Uit het onderzoek blijkt dat er een negatieve correlatie bestaat tussen jouw gedachten en de belevingswereld de malloot op de dansvloer. Terwijl jij denkt ‘wat een pathetisch figuur zonder vrienden met zwalkende discomoves en de motoriek van een bezopen egel’ heeft die vreemde vogel de avond van zijn leven. Jij daarentegen bent druk bezig indruk te maken, terwijl je eigenlijk doodongelukkig bent. “Hij is blij en jij sterft vanbinnen”, aldus de onderzoekers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

en dan zeiken die demente broekpoepers dat ze te weinig aow (of was het nou wao, ik ben in de war door de 50+ (of was het nou groenlinks)) krijgen, blijkbaar kon deze man genoeg whiskey’s betalen om te vergeten dat het land in de tussentijd naar de klote gaat door de linkse corrupte elite.

Reageer
gravatar

Dat is goed nieuws. Soms heb ik het idee wanneer ik schrijf over passie lijndansen op De Speld er minzaam op wordt neergekeken.

Ze zijn druk bezig indruk te maken op andere lezers terwijl ze eigenlijk doodongelukkig zijn.

Dat kan ik wel begrijpen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Passielijndansen is vies. Het draait alleen maar om het zo snel mogelijk in bed belanden met de danspartner van het moment.

Vooral oudere mensen met een ongelukkige huwelijksachtergrond komen erop af. Hetero of homo, het maakt niet uit.

Bah!

gravatar

#???kromnederlands

Bij mijn verplaatsingen op de dansvloer laat ik inderdaad niet iedere keer een verhuisbericht achter.

In de eerste plaats kan eenieder geïnteresseerde mij visueel ontwaren op dansafstand. Ten tweede wordt de dansvloer onbegaanbaar door alle papiertjes.
Ten derde kan ik wel dergelijke aanwijzingen achterlaten, maar ben en blijf ik onnavolgbaar.