Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Exclusief: Kerk en Staat weer bij elkaar!

Wij hebben alle sappige details...

Het was in 1795 groot nieuws: de scheiding van Kerk en Staat. Maar geloof het of niet, 222 jaar later is het stel weer bij elkaar! Wij hebben alle sappige details…

De twee kwamen elkaar na al die jaren opnieuw tegen op de verjaardag van Mona Keijzer. “Sindsdien is het dikker aan dan ooit”, vertelt een insider. “Ze zijn hartstikke verliefd en kunnen niet van elkaar afblijven. Maar ze willen het niet aan de grote klok hangen.”

Dat is ook niet zo gek. De scheiding was destijds alles behalve vriendschappelijk. Vrienden werden gedwongen om partij te kiezen, en Kerk mocht de kinderen Tiffany en Mohammed alleen nog op zondag zien. “En nu zijn ze gewoon weer doodleuk bij elkaar, alsof er niks gebeurd is”, klaagt Britt Dekker, die bevriend is met Staat. “Ik voel me verraden.”

Kerk en Staat willen niet op het nieuws reageren, maar verschillende bronnen hebben de twee al samen gezien in een discotheek in Uithoorn. “Daar spatten de vonken van af”, zegt een aanwezige. “Op een gegeven moment zijn ze door de uitsmijter uit de wc geplukt.”

De hereniging is al schokkend genoeg. Maar daar blijft het niet bij… Uit zeer betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Kerk en Staat… een gloednieuwe liefdesbaby verwachten!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel eens een kerk gezien? Ook bepaald aan de pontificale kant.
Misschien zijn ze samen via Canada naar Cambodja gereisd.

gravatar

Dat schept mogelijkheden!
De SGP kan zichzelf zichzelf nu opheffen. De zetels gaan dan het best naar de VVD want ze zaten toch al midden in dat vak.
Dan kan het Forum voor Democratie bij de coalitie aanschuiven als vierde partij voor een meerderheid.

Tjonge, daar zal die gast, hoe heet-ie, Terence Bidet geil van worden!

Reageer
gravatar

GODVERDOMME, ligt die Segers nu zelfs met klote-atheisten in bed?!
Zonder voor het zingen De Kerk uit te gaan?!

Zondag was hij er trouwens in De Enige Ware Kerk alwéér niet bij!
Ik weet wel waar hij was! Jij ook, mevrouw Segers?

Reageer