YouTube - VVD

VVD: ‘Keizer handelde netjes in eigenbelang’

Voorzitter hield zich aan partijnorm

Henry Keizer heeft netjes in zijn eigenbelang gehandeld. Dat oordeelt de integriteitscommissie van de VVD. De commissie is van mening dat Keizer niets heeft gedaan dat niet past binnen de normen van de partij.

“Uit ons onderzoek blijkt dat Keizer voor een fictieve prijs een crematorium verkocht terwijl hij aan beide kanten aan tafel zat. Zelf hield hij daar veel geld aan over. Daarvan zeggen wij: keurig. Wat ons betreft kan hij morgen weer aan het werk,” aldus commissievoorzitter Jos van Rey.

Zijn medecommissielid Fred Teeven vult aan: “We waren heel even bang dat het verhaal van Follow the Money niet klopte, maar Keizer heeft gedaan wat je van een integere VVD’er mag verwachten. Ik ben blij dat we dit hoofdstuk nu kunnen afsluiten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een corrupte bende bij de VVD hoe kunnen ze het verzinnen een Jos van Rey en Teeven die zou ook vervolgt moeten worden met zijn leugenachtige geleig

Reageer
gravatar

Niets. Dit is wat ze echt denken… Eigenbelang ook wel bekend als egoïsme is de heilige graal voor de kapitalistische religie van de VVD. Het troeteldier, een enorme roze olifant waar de VVD hogepriesters zich blind op staren heet dan ook Ikke (achternaam derestmagstikke).

gravatar

Deze commissie werd op instigatie van Loek Hermans ingesteld, die uit piëteit naar Henry Keizer toe uitsluitend op de achtergrond dit panel van adviezen voorzag.

Na de opstelling van de slotconclusie bleef de rol van Loek dan ook beperkt tot het beamen ervan, om vervolgens als laatste de deur achter zich in het slot te gooien. “Uit respect voor het lijk dient het met rust te worden gelaten”, aldus Loek.

Reageer
gravatar

Mastodont Opstelten verteld aan de Hondstrouwe telegraaf dat de koopovereenkomst crematorium van voorzitter Keizert zoek is ,en dus het aankoopbedrag niet kan kloppen. De vvd blijft zoeken.

Reageer
gravatar

Wat werkt dit weer KUT zeg!
Een volledige reaktie plaatsen werkt niet.
Heeft te maken met die foute URLS bij scrolling.
Gooi dat nou eens weg, Speld!

Reageer
gravatar

Gelukkig komen zulke zaken bij de PVV van meneer Wilders niet voor. Mijn kluppie doet zulke dingen niet.

Wij zijn er voor de fatsoenlijke loonafhankelijke Nederlanders.

Corrie

Reageer
gravatar

Zalig zijn de onwetenden van Geest.

Christelijke variant:
Zalig de armen van geest, want hunner is het Koninkrijk der Hemelen.
Sneu dat de hemel niet bestaat:
Daar kun je dus niet komen, maar jij en Geert hebben mazzel de hel ook niet.
😉

gravatar

Hmm, ik zou gewoon zeggen: OOGKLEPPEN Corrie.

Ik zie:
– vuurwapenbezit (meerdere personen).
– Spionage.
– Fraude (meerdere personen).
– Meervoudige bedreigen (meerdere personen, o.a. met zoutzuur, keel doorsnijden, huis in brand steken).