Mislukken formatie toch weer de schuld van de vluchtelingen

‘Zonder vluchtelingen hadden deze partijen gewoon nog gepraat’

Nu de formatie is vastgelopen, is de grote vraag: wiens schuld was het? Veel analisten vinden het moeilijk om te bepalen aan wie de mislukking te wijten is. Voor anderen is het duidelijk: het is toch weer de schuld van de vluchtelingen.

“Volgens mij kan er geen twijfel bestaan”, zegt Syp Wynia. “De formatie is vastgelopen op het onderwerp migratie. Zonder vluchtelingen hadden deze vier partijen dus gewoon nog gepraat. Dan kunnen we heel politiek correct zeggen dat er niemand schuld heeft, maar wat mij betreft zeggen we waar het op staat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gelul. Het komt door de nymfomane obsessie van edith schippers. Na 61 dagen, waarvan 18 geformeerd, heeft ze zich dus 43 dagen lang door meerdere heren laten nemen en is nu stukgeneuqt. Dringend aan een adempauze toe. Even rust en weer volle fap d’r bovenop!

Reageer
gravatar

Eerst die verstopte paaseieren en nu dit weer. De heer Wynia zou er eens mee moeten ophouden om de vluchtelingen altijd maar overal de schuld van te geven! Als zij er niet waren had hij nooit De Speld gehaald, een eer die alleen de allergrootsten ten deel valt.

Reageer