IJverige scholier gaat na examen direct weer de bieb in om klachten in te dienen

'Ik moet nu laten zien dat ik de schuld buiten mezelf heb leren leggen'

Zijn examen Engels was nog niet afgelopen, of vwo’er Jorn was alweer onderweg naar de bibliotheek. In de stilteruimte zoekt hij een computer op om de hele middag klachten in te dienen bij het LAKS.

“Tijdens deze examenperiode probeer ik me echt helemaal af te zonderen, zodat ik me goed kan concentreren op het klagen”, vertelt Jorn. “Uiteindelijk is dit toch het moment waarop ik moet laten zien dat ik in de afgelopen jaren heb geleerd om de schuld buiten mezelf te leggen. Er staat behoorlijk wat druk op, eigenlijk veel teveel druk als je het mij vraagt.”

Jorn heeft zich naar eigen zeggen goed voorbereid op de centrale examens: “Ik heb de klachten van vorig jaar even teruggelezen, dat moet ik toch ook kunnen. En ter voorbereiding hebben we met de hele klas nog een paar oefenexamens gemaakt. Daar lukte het toen al heel goed om vraagtekens te zetten bij de formulering en moeilijkheidsgraad van de stof. Aan mijn inzet zal het niet liggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil hierbij nog even Jorn aanklagen vanwege die domme nutteloze lelijke onhygiënische meeloperige BONTKRAAG die in China een dier tot een afgrijselijk einde heeft laten komen.

Reageer
gravatar

Heel erg goed dat de Speld de scholier een beetje steunt.
De hoeveelheid instanties die zijn verdere leven beheersen zullen alleen maar toenemen.

Reageer
gravatar

Als u die niet uit kunt staan nodig ik u beiden uit om u aan te sluiten bij die groep autonomen in Alaska, die ik soms op tv voorbij zie komen. Die mensen daar zijn zichzelf tot wet.