Bron: Wikimedia Commons, Tm

VVD en GroenLinks botsen hard over douchegedrag Sybrand Buma

Formatie lijkt te klappen op vergroening CDA-leider

De wittebroodsweken van de formatie lijken nu toch echt voorbij. VVD en GroenLinks botsten volgens Haagse bronnen vorige week hard over de vergroening van Sybrand van Haersma Buma. Ingewijden beves
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Leuk dat lobbyslaven zich ook wassen, doet me denken aan onze mensachtige cultuurroofdieren van oneindige groei met hun probleeminjecties t.b.v. de lobbycraten.

Met de VVD is het oude rome terug, met als doel onderwerping door banken met landen, onze geschiedkundige sociologen in de poliziek hebben niets geleerd van het verleden.

Reageer
gravatar

Een harde botsing in de douche en Buma die zijn zeepje liet vallen. Zoals ik het interpreteer is de oorzaak van deze situatie terug te herleiden op het cellentekort.

Reageer
gravatar

Dit is regelrechte maten-naaierij. Denk jij echt dat hier de klassieke zeeptruc onder zware gedetineerden werd toegepast? Wie is dan de bitch van wie?

gravatar

Sybrand Buma hoort bij het politieke establishment. Dat de politieke establishment, cq elite, stinkt is voor ieder weldenkende Nederlander zonder migranten-afkomst nu onderhand wel duidelijk.

Het maakt niet hoe vaak of dat ze met elkaar onder de douche staan. Ze blijven stinken.

Neem dan meneer Wilders van de PVV. Hij ruikt lekker naar ‘Old Spice’.

Corrie.

Reageer
gravatar

De heilige geest koffiepraat heeft gesproken.
“Wat stinkt zegt niets over het gewassen lid van welke politieke partij dan ook”.
“De reukzindelijkheid is persoonsgebonden gebudgetteerd”

gravatar

Zeker, maar het ontlasten van een bruine Buma mag nog steeds op de pot. Binnenkort zal er wel eentje aan de ketting trekken, want GroenLinks gunt Buma nu nog maar een zeikstraaltje van 2 minuten per dag.

gravatar

Rutte heeft gewoon een WTW op zijn WC en Douche. Met die warme zijkstraal verwarmt hij zijn douchewater voor. Kan ie toch CO2 besparen en langer douchen.