YouTube - VVD

Henry Keizer biedt gedupeerden gratis crematie aan

Aanbod geldt ook voor kritische journalisten

Mensen die zich benadeeld voelen door de deal waarmee VVD-voorzitter Henry Keizer zijn bedrijf in handen kreeg, kunnen zich aanmelden voor een gratis crematie. Dat heeft Keizer op een persconferentie gezegd.

“Ik vind het heel vervelend als mensen het gevoel hebben dat ze gedupeerd zijn”, zei Keizer. “Daarom wil ik ze tegemoet komen.” Het aanbod geldt ook voor kritische journalisten: “Ik ben van harte bereid om iedereen die moeite heeft met deze kwestie te cremeren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Toch niet levend in die oven. Maar als VVDer heeft hij wel zijn plicht als VVDer uitgevoerd , je moet toch ergens je geld mee verdienen zoals ieder VVDer beaamd. Het uitzuigen van de minima door belasting wetgeving. Als chronisch zieke door de Exstra kosten die buiten de belasting en zorgkosten valt bij mij -20% inkomen. Hoe wordt je rijk geboren of over een anders rug er zijn legio methoden. Alleen het lukt niet iedereen, maar de basis van rijk worden lig wel door het benutten van laag geschoolde.

Reageer
gravatar

Cremeren deden ze ook van ’35 tot ’45 onze telegraaflezers, toeval of is het weer “Der Rat der Götter” die het gas leverde en financieel de NSB steunde voor probleemimplementatie bevolking?

Bewijst maar weer dat onze geschiedkundig sociale opleidingen inhoudelijk goed op de hoogte zijn; onze Haagse lobbyslaven van onze onverkozen Europese leiders van banken met landen zonder eigen vermogen, levend van inflatie.

Onze democratie is een lobbycratie, met de doelbewuste probleemimplementatie “Der Rat der Götter” probeert het opnieuw: Europa.

Bedankt VVD stemmers, wederom 1935 terug naar de geschiedenis met onze cultuurvluchtelingen, dank aan kennis en kunde van Rutte der Götter, op een fake news site wat wil je nog meer! drs geschiedkundige standpuntenstofzuiger vesus copycat, onze keizer zonder kleren, wachten op de volgende crisis wat een… super mega eng ventje….

Reageer
gravatar

De crematie is gratis, maar als je de as wilt ophalen kost dat 1600 euro. Dan krijg je het in een zakkie (wel 15 cent bijbetalen) mee. Wil je een potje, urn of iets anders om heeb kost dat 500 euro extra. Zo doen glibberig volgevreten regenten dat

Reageer
gravatar

Partijvriend, mede-ondernemer en ‘old boy’ maatje Harry Mens biedt aan dat leden van een vereniging of stichting bij zijn crematorium een 10 burnies
-ticket kunnen aanschaffen, waarmee elke 10e crematie gratis is. Dus ik twijfel nog even of ik op het aanbod van Henry in ga

Reageer
gravatar

Mooie deal “Burn baby burn, disco inferno” met als afscheidsmuziek het topnummer van AC/DC ” Highway to hell”. U zijt allen gewaarschuwd voor het geklungel van onze liberalen, volkspartij voor vrijheid en democratie. Bah!

Reageer
gravatar

Kijk eens aan, zowaar een hartelijke geste, én een genereus gebaar van de oude Nestor vanuit het verbrandingswezen bovendien!

Klein minpuntje in Henry’s betoog is natuurlijk het gemis van het ter beschikking stellen van zijn ontzagwekkende aantal opgebouwde kilojoules, die nota bene klimaatneutraal zouden kunnen bijdragen aan groene energievoorziening ten behoeve van ons allemaal (lees: de B.V. Nederland).

Wellicht dat het huidige integriteitsconsortium van VVD, D66, CDA en GroenLinks Henry gaat adviseren zich uiterst modest doch dienstbaar op te stellen, om als zodanig belangstellend en proactief het goede voorbeeld te geven.

Benny Hoopvol.

Reageer
gravatar

Ach, kwestie van definitie, zo’n ‘voltooid leven’.

Ik bepaal dat graag op basis van uw schrijfvaardigheid als journalist.

keizer Henry Keizer

gravatar

Gister was de Koning volop in het nieuws, vandaag de Keizer. Volgens het aloude rijmschema maakt dan morgen de Admiraal zijn opwachting.

Opdat wij allen wederom mogen genieten van de waarachtige zachtheid van Popla.

Reageer
gravatar

Het is inderdaad een warm voorstel waar het domme gepeupel dat op de VVD stemt intrapt. Die gasten zijn al braindead terwijl ze nog in leven zijn.

Hupsakee, in de oven ermee!

Corrie.

gravatar

Ideeën zijn altijd welkom zolang we er maar warmpjes bijzitten.
Mijn oven warmt alleen maar op en brengt geen mensen tot leven.. Of bedoeld u wat anders?

“Het idee van leven kent alleen Henk Krol”. (Stelling)