Bron; NOS

Chriet Titulaer voorspelde in jaren ’80 al een wereld zonder Chriet Titulaer

Magnetrons, eigen dood en beeldtelefoon werden allemaal werkelijkheid

Met zijn overlijden heeft Chriet Titulaer zijn status als Nostradamus van de Lage Landen opnieuw eer aan gedaan. Al jaren geleden voorspelde Titulaer namelijk dat hij ooit zou sterven.

“De wereld van morgen zal er heel anders uitzien: telegiro’s, beeldtelefoons, themakanalen op televisie, magnetrons, internet, geen Chriet Titulaer en draadloze communicatie,” vertelde de sterrenkundige in 1987 in het Huis van de Toekomst. “Het is nu misschien moeilijk voor te stellen, maar er komt een moment dat ik dood ga. Daar gaat het steeds meer naartoe.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Thans heeft Chriet contactloos de aarde verlaten, om in zijn zoektocht naar het einde van de regenboog de middelen te vinden om zijn bestelling waardig af te ronden. Tot die tijd zullen we er maar geen grappen over maken, want sinds de jaren ’80 hing Chriet al als een zwaard van Damocles boven die andere Titulaertjes, alwaar nu het water tot aan de lippen staat. Maar één ding staat vast: dit wonder is de wereld uit.

Reageer