Pixabay

Alles wat je mag weten over asperges

Overige informatie is strikt vertrouwelijk

Het aspergeseizoen is weer begonnen. Er is ontzettend veel te vertellen over asperges, maar helaas is veel van die informatie strikt vertrouwelijk. Hier zijn de drie dingen die je wel mag weten over a
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dus de witte asperge is de legbatterij kip onder onder de groenten.
De groene of paarse is de vrije uitloop- of scharrelasperge.

gravatar

Opvallend dat een niet bij vermeld wordt dat ze vaak geserveerd worden met een “hollandaise saus”. Deze staat ook op de afbeelding. Voor de kijkers het rechter sausje. Ik vermoed dat dit als discriminerend wordt ervaren door meer Globaal ingestelde sausen.

Reageer
gravatar

Maar mogen we die asperges nog wel het “witte gaud” noemen, nu bekend is geworden dat ze ook andere kleuren kunnen hebben?
En geïmporteerde asperges, is dat “goud met een migratieachtergrond”?
En waarom zijn witte asperges duurder dan gekleurde?

Reageer
gravatar

Hoe “gaud” nou uit mijn toetsenbord kon komen, durf ik niet over te speculeren.
Ik ga mij maar eens onder een bergje aarde verstoppen om me te schamen.

gravatar

Niet zo negatief over asperge syndroom lijders. Zij kunnen het ook niet hebben te vaak asperges gekregen te hebben in hun jeugd