Flickr - Will Perkins

Man die bij elke aanslag zeker de beursspeculanten weer roept heeft eindelijk eens gelijk

'Ik waarschuwde hier al jaren voor'

Beursspeculanten die aanslagen plegen op voetbalclubs omdat ze met geleend geld gespeculeerd hebben op een koersval van de clubs Gerard waarschuwde er al jaren voor Met de arrestatie van een Russische investeerder voor de aanslag op de spelersbus in Dortmund krijgt Gerard eindelijk een keertje gelijk

Ik waarschuwde hier al jaren voor zegt Gerard die de verantwoordelijkheid voor de aanslagen in Brussel Nice en Stockholm aanvankelijk ook toeschreef aan vage Russen die met geleend geld aan het speculeren waren geslagen Bij die 300 ontvoerde schoolmeisjes dacht ik meteen dit moet hem zijn iemand heeft 15000 euro ingezet op een koersval van Nigeriaanse kostscholen Eindelijk krijgt de wereld te zien dat beleggingsfraudeurs helemaal niet zo vredelievend zijn als ze zich voordoen Bleek het Boko Haram te zijn Nou ja je kunt er een keertje naast zitten

Gerard is er niet per se trots op dat zijn waarschuwingen eindelijk zijn bewaarheid Jammer dat het eerst een keer mis heeft moeten gaan maar nu is gelukkig wel voor iedereen duidelijk wat er kan gebeuren als we wegkijken van op geld beluste investeerders die speculeren op de koersval van voetbalclubs Want daar zijn er meer van dan je denkt Let op mn woorden


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom moet Will’s geaardheid er gelijk bij vermeld worden? En wat is er mis met de oud-Hollandse spelling van het woord “flikker”?

gravatar

In ieder geval hebben de Russen hun reputatie van fout geld, fout volk, foute leider, en fout land weer eens opgefrist.

Ik wist niet dat er ook al Russische paspoort-Duitsers bestonden. Duitsers met een migratie-achtergrond zeg maar.

Of zijn de Duitsers op dit vlak minder ‘correct’ dan wij? Vrees van niet, het zijn grotendeels nog ‘Schaffers’.

Reageer