Bron: NOS

Formatie terechtgekomen in anale fase

Orale en cruciale fase afgerond

De kabinetsformatie is deze week terechtgekomen in de anale fase. Dat hebben Haagse bronnen bevestigd. Deze fase volgt op de orale fase, waarin de partijleiders praatten, en de cruciale fase, waarin moest blijken of de partijen echt met elkaar door willen.

De anale fase is heel spannend, zegt NOS-verslaggever Ron Fresen: “Er is nu een belangrijke rol weggelegd voor informateur Edith Schippers. Zij moet de onderhandelaars belonen en prijzen als zij zindelijke voorstellen doen. Maar als zij hun gedrag juist bestraft, kunnen zij opstandig worden. Schippers moet onder meer conflicten tussen het ego van Alexander Pechtold en het superego van Jesse Klaver in goede banen zien te leiden.”

PVV-leider Geert Wilders liet op Twitter weten dat hij ‘zijn reet afveegt’ met elk akkoord dat de vier partijen zullen bereiken. Fresen: “Daarmee zegt hij eigenlijk dat hij in deze fase graag aan tafel had gezeten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hierna volgt de dictatoriale fase waarbij de regenten schijt hebben aan het volk, maar om dat te maskeren referenda gaan organiseren waar van tevoren van vast staat dat die niet worden uitgevoerd.

Reageer
gravatar

Overleg in anale fase, is wel besteed aan onze geschiedkundige sociologen, klaar voor de volgende ronde van schuldcultuur om vervolgens ons geweten af te lossen met hulp aan cultuurvluchtelingen bij gebrek aan politiek oplossend vermogen, vervuiling conform Shell Het plan van vergrijp aan moederschoot ligt klaar, hetgeen paspoort technisch zelfs niet geheel correct is, dan maar anaal..

Uitbuiting conform Rusland gaat voort, we worden bespied, belogen en bedrogen van statistische rekenkundige kans vergroting van snelheidswisselingen op snelwegen tot afhouden automatisch rijdend vervoer vanwege pakkans tollenaars.

We konden kiezen voor de Partij van de Vrijheid, maar waren bang om wakker te worden. 1944 zou je toch inmiddels beter moeten weten “Freek”…. al was het maar het aardgas voor de crematie.

Reageer