Dit is ‘m: De moslim die Pasen van ons wil afpakken

Ibrahim houdt niet van gekookte eieren

Na maanden zoekwerk hebben we ‘m gevonden: Ibrahim, de moslim die Pasen van de Westerse samenleving wil afpakken. Lang hield de radicale islamiet zich verborgen in een berggrot, maar nu spreekt hij zich eindelijk uit: “Pasen, niks voor mij.”

Gezeten in zijn hut vertelt hij ons over zijn afkeer van het Paasfeest. “Ik heb Pasen nooit echt wat aan gevonden”, snoeft hij met zijn typisch islamitische verongelijktheid. “Kerst: dat is leuk. Cadeautjes, boompje erbij. Niks mis mee. Maar Pasen… Het doet me gewoon niet zoveel.”

Maar waar komt deze haat vandaan? Hoe is Ibrahim uitgegroeid tot de potentiële terrorist die dag en nacht werkt aan een meesterplan om Europa sluipenderwijs van zijn tradities te beroven: “Ik hou gewoon niet zo van gekookte eieren. Ik ben toch geen python?” Als we hem vragen hoe hij zijn zieke plan dan tot uitvoering wil brengen om miljoenen doodgewone burgers tot in het diepst van hun ziel te raken, is hij verbijsterend eerlijk: “Gewoon. Door een brief te schrijven aan mensen die eieren eten.”

Ongelofelijk. Niemand doet iets.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is de fakir uit de Efteling. Die wil gewoon de concurrentie uitschakelen. Vandaar de verwijzing naar de Python en de eieren poepende ezel. Islam hier, islam hier, dankuwel!

Reageer
gravatar

Wat een leuke man met dat olijke gezicht. Dat zal heel wat vrouwen trekken. Vooral omdat hij ook al figureerde als homo, als ik het goed hebt, dat bewijst dat die islamieten toch niet zo dom zijn. Ik heb altijd zo’n schoonzoon willen hebben. Vroeger hadden wij een boxer.

Reageer
gravatar

Zou een knuffelmoslim kunnen zijn, behalve dat ‘ie zo’n snikkelbaardje heeft.

Gelukkig wel anders dan die Turkse snor-moslims.

Reageer
gravatar

Nou Ibrahim. Ik consumeer GEEN VLEES vlees!kijk naar jezelf walgelijk halal vlees.een dier onnodig pijn laten lijden!dit is e.onderbouwing.die van jou?ik lust geen ei is simpel hersenloos laaggeletterde uitspraak.kom net een beter argument than we talk.waus1??

Reageer
gravatar

Direct te zien aan die lelijke kop dat die man een steekje los heeft in zijn hoofd.
Als pasen niks voor hem is, nou leuk toch!
Waar haalt die sukkel het lef vandaan om zijn wil anderen op te leggen.
Bemoei je met je eigen zaken!
Dan verbied ik alle moslims om halalvlees te eten en suikerfeest te vieren etc.
Waar haalt hij het lef vandaan!Sufkop!

Reageer