Dochters geven moeder weekendje weg dat never nooit gaat gebeuren

Zelfgemaakte giftcard is perfecte loze belofte

Fleur (19) en Sophie (23) zijn al uren bezig de perfecte loze belofte te bedenken voor hun moeders verjaardag. “Ze wordt vijftig, dus we willen haar echt iets speciaals voorhouden. Een weekendje weg dat never nooit gaat gebeuren of zo.”

Vorig jaar hebben Fleur en Sophie hun moeder een dagje dierentuin toegezegd, en het jaar daarvoor is er niets terechtgekomen van een high tea in Maastricht. “Dat was zo’n leuk idee”, verzucht Sophie. “Hoe komen we daar in godsnaam nog overheen?”

“Misschien een dagje spa beloven?” oppert Fleur. Geen goed idee vindt Sophie. “Dat heeft ze al te vaak op een zelfgemaakte giftcard zien staan. Daar kunnen we nu echt niet weer mee aankomen.”

Aan het einde van de middag zijn Fleur en Sophie er nog steeds niet uit. Ze besluiten daarom maar om geld toe te zeggen. “Dan kan ze zelf bedenken wat ze zou kopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een onderwijzer als hij verkeerd door de leerling begrepen wordt waardoor die blijft zitten, is deels medeplichtig. En je moet ook goed uitkijken wat je mensen cadeau doet. Op dit niveau is de wereld bijna in de soep gedraaid.

Reageer
gravatar

Gifkaart? Zo gemakzuchtig; maak er dan tenminste een zelfgebreid bomvest van. Zoiets hoeft ook niet meteen aangetrokken te worden, het kan wachten op de latere thuishulp..

gravatar

ik kreeg ook eens een bongo-bon voor een weekendje weg. Maar aangezien ik SP-lid ben, moest ik het delen met alle SP-leden. Was best gezellig met 50 andere SP-leden in een hotelkamertje in Noordwijk aan Zee

Reageer