Vrouw wordt opgewonden van gedachte dat adverteerders meekijken als ze op internet bezig is

‘Misschien zijn ze wel persoonsgerichte aanbiedingen aan het bedenken met hun bezwete algoritmes’

De meeste mensen vinden het maar niets dat adverteerders hun surfgedrag in de gaten houden. Zo niet Chantal uit Wezep: de 31-jarige functioneel beheerder vindt de gedachte dat anonieme datahandelaren precies kunnen zien waar ze mee bezig is zelfs behoorlijk opwindend.

“Ik ben altijd al een beetje exhibitionistisch geweest, ik vond het op de middelbare school al heerlijk als andere jongens meekeken terwijl mijn vriendje mijn huiswerk overschreef,” vertelt Chantal. “Maar op internet kunnen zelfs wildvreemden stiekem in mijn privézaken gluren. Het idee dat schimmige adverteerders van over de hele wereld kunnen zien hoe ik nu.nl lees of sloffen bestel op Coolblue, daar word ik ontzettend geil van. Stel je voor: misschien zijn ze wel allemaal persoonsgerichte aanbiedingen aan het bedenken met hun bezwete algoritmes.”

Chantal glundert: “Ik heb mijn camera niet afgeplakt. Ik hoop stiekem dat ze live in mijn kamer meekijken terwijl ik mijn belastingaangifte uitprint voor mijn eigen administratie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goddank, heeft Wezep nu toch ook een eigen porno-site. Ten lange leste heeft Facebook zich alsnog ontfermd over Chantal’s blijkbaar te benauwde vestje.

Reageer
gravatar

Waarom taboe René? Mag men niet meer van de stilte van ‘eenzaamheid’ genieten? Zelfs een gemiddelde pillenparty met 3000 hitserige bezoekers (m/v) en een doordraaiende en doorgedraaide DJ kent ook een zeker %-tage eenzamen die zich afvragen wat zij in vredesnaam aan het doen zijn. Dat mag toch?

gravatar

Toch hopelijk niet om met duizenden jeugdigen tegelijk op ‘spuit-, slik-en-snuiffeesten’ bewustzijnsvernauwende trancedance te ondergaan? Hadden we dat al niet eerder meegemaakt met de Rattenvanger van Hamelen? En: meer recent bij de verkiezing van DJ Trump tot America’s Best, gesponsord door de Boston Tea Party?

gravatar

Gelukkig loopt dit verhaaltje toch goed af. Even was ik bang dat een of andere over het paard getilde marketingstrateeg van Interpolis hier uit de band gesprongen was, door zijn/haar overschatte creatieve vermogen ongegeneerd te etaleren.

Reageer
gravatar

Ik ben die adverteerders echt te slim af. Loop ik uren op het internet te zoeken naar allerlei artikelen, aanbiedingen en koopjes. Bestel ik stiekem iets totaal anders.

Reageer
gravatar

Ik heb precies hetzelfde. Een priemende clitorale extase wanneer jij van iets opmerkt dat het ‘niet grappig’ is.

Love you 😉

gravatar

East meets West, de Baghawad Gita kan nu blijkbaar ook bij het oud papier. De laatste vertegenwoordiger van Oosterse filosofie in De Speld is nu ook om. Ook VVD gestemd?

gravatar

Dit soort foto’s (en meestal erger) maken tegenwoordig 90% uit van willekeurige Twitter-pagina’s, zucht.

De namen die er bij staan zijn vaak Oost-Europees, of computergegeneerd.

Reageer
gravatar

Het Narcisme, waar kwam dat nou ook al eens weer op de geologische tijdschaal? Voor of na het Oligarchceen?