Eva (32) en Maarten (33) zijn de trotse ouders van een kerngezonde blog

'Je geeft er natuurlijk veel voor op, maar je krijgt er zoveel advertentie-inkomsten voor terug'

In de nacht van 28 op 29 maart zijn Eva en Maarten de trotse ouders geworden van een blog. De blog is kerngezond en heeft de naam ‘Happy People Love’ gekregen. Ouders en blog zijn moe maar maken het goed.

“Het is echt súperleuk, zo’n blogje. Echt een heel wonderlijk idee dat wij dat samen gemaakt hebben”, vertelt kersverse webmaster Maarten. “Maar het is natuurlijk niet alleen maar een roze wolk. Reken maar dat we er heel wat slapeloze nachten aan overhouden, haha. Maar als je dan een paar reacties krijgt is het het dubbel en dwars waard hoor. Echt wel.”

Eva valt hem bij: “Je geeft er natuurlijk veel voor op, maar je krijgt er zoveel advertentie-inkomsten en aandacht voor terug. We kunnen ons eigenlijk niet meer voorstellen hoe ons leven eruit zou zien zonder ons blogje.” Wel waakt het koppel ervoor dat het blogje hun hele leven overneemt. “We moeten natuurlijk ook genoeg tijd overhouden voor elkaar, haha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *