Bron: RTL Late Night

Linda de Mol deelt dieetgeheimen: ‘Vraag je kok om een gang minder te bereiden’

'Afvallen is echt niet zo moeilijk'

Het zal je niet zijn ontgaan: Linda de Mol is op dieet. Maar hoe doet ze dat precies? Volgens Linda is afvallen echt niet zo moeilijk. Met deze tips lukt het jou ook!

Neem thuis eens de trap naar boven in plaats van de lift
Als je thuiskomt na een lange dag, is het erg verleidelijk om even de lift naar boven te pakken. Niet doen! Wie de lift neemt, verbrandt geen calorieën. Hetzelfde geldt overigens voor de roltrap naar de zolder.

Vraag je chef om vijf gangen te maken in plaats van zes
Als je elke dag een paar amuses overslaat, boek je snel resultaat. Vraag je chef daarom om het bij vijf gangen te houden. Lekker én gezond. Als mijn sterrenkok het kan, kan de jouwe het ook!

Spring ’s ochtends meteen even in het zwembad
Als je toch op weg bent naar de badkamer, kun je net zo goed even een lekkere duik in het zwembad nemen. Trek elke ochtend een paar baantjes voordat je personal assistant aan je dag begint. Kleine moeite en lekker verfrissend!

Vraag aan de tuinman of hij ook mee wil lijnen
Samen diëten is gezelliger dan alleen. Vraag daarom of je tuinman met je meedoet! Als je er even doorheen zit, kan hij je motiveren door je te vertellen dat hij het allemaal nog veel slechter trekt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

1) Vraag je personal trainer om stiekem wat langer door te gaan
2) Vraag je bevriende cosmetisch arts liposuctie te doen als je voor een borstvergroting komt
3) Vraag aan je chauffeur de champagne in de koelkast van de Rolls te vervangen door Spa rood
4) Laat het vliegtuig eens wat vaker staan en neem de fiets
5) Vraag aan je broer of hij een tv-programma kan bedenken zodat het Hart van Nederland als stimulans kan dienen

Reageer
gravatar

Linda de Trol is een afgelikte boterham, die nog niet voldoende is afgelikt: er zit nog teveel op en aan. Dus blijft het een obese afgelikte boterham

gravatar

Mijn strategie is altijd tussen de dikke mensen gaan zitten, dat helpt me altijd om me te distantiëren van die paupers. Zeker tijdens het eten is dat goed, niks is zo goor als dikke mensen vette troep naar binnen te zien werken, dus de eetlust vergaat je meteen.

Reageer
gravatar

Ik had laatst een Chinees meisje tegenover me in de trein dat besloot om een bak pistache-nootjes één voor één krakend te gaan zitten wegwerken.

na de halve bak heb ik haar aan aan haar haren door het gangpad gesleept en elders in het bagagerek gegooid. Zó!

Toch weer een paar kilocalorieën weggewerkt.
Kwestie van samenwerking.

gravatar

Waarom is dat afvallen dan niet aan u te zien. Jongens, jongens, wat een gewicht zeg, niet normaal!

gravatar

Nee, zo’n mondje krijg je als je (te?) veel pijpt. en als ze nou stopt met pijpen en weer gewoon gaat neuqen valt ze meer af, want fappen verbrandt meer kaloriën. Makkelijk zat, maar wie wil er nou zijn leuter vies maken aan zo’n afgelikte boterham. Dát is haar probleem

gravatar

Ik ben ooit aan haar verschenen toen ze nog helemaal onbekend was. Sindsdien ben ik altijd een fan geweest van haar warmhartige en persoonlijke benadering. Ze is een grote ziel die heeft ingezien dat ieder mens goed moet eten en die zelf het goede voorbeeld geeft.

Reageer
gravatar

Mieke, als de buitengewoon vrome vrouw, actief lid van de kerkgemeente, en een van de uitverkorenen van de Heer die u was heb ik het daar uitgebreid over gehad toen u uw man gedropt had. Maar aartsengelen?

gravatar

Gatsamme Mia, niet zo jaloers. Dat de een hulp krijgt betekent niet dat de ander tekort is gedaan. Kreng. Je vent kan blij toe zijn.

gravatar

Quote van linda:

“‘Vraag je kok om een gang minder te bereiden”
***********************************
Het lijkt me beter indien Linda Mollig gewoon op de gang blijft, als de rest aan de gang gaat met de gangen.
😉

Reageer
gravatar

ik zal ook eens aan mijn kok vragen voor een gang minder. En die lekkere tuinvrouw kan wel met me meeeten. het zou haar goed doen als zij haar kok voor de voedselbank liet koken

gravatar

Ze moet gewoon haar grenzen wat verleggen. Als je het streefgewicht naar boven bijstelt, zeg 100 kg, dan kun je er weer even tegen aan en kun je het diner tijdelijk afronden met twee toetjes.

Dat doet Corrie ook alweer een paar jaar.

Reageer