Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Sybrand Buma ‘nijdig en beteuterd’ na geannuleerd concert Drake

CDA-leider had reuze veel voorpret gehad

Hij gebruikt zulke woorden naar eigen zeggen niet graag, maar Sybrand Buma is ‘toch wel nijdig’ na zijn teleurstellende bezoek aan een concert van Drake gisteravond. Het feit dat de Canadese rapper op het laatste moment niet kwam opdagen was volgens de CDA-leider een ‘fikse domper op de feestvreugde’.

“Ik had mij geheel in stijl uitgedost”, zucht Buma terwijl hij zijn baseballpetje voorzichtig aan de kapstok hangt. “De voorpret was reuze. Ik had het hele repertoire van de heer Drake bestudeerd en zou bij het meerappen gegarandeerd mijn mannetje hebben gestaan.”

Buma is dan ook niet alleen nijdig, maar vooral ook beteuterd. “Het toegangsbewijs voor dit evenement was een presentje voor mijzelf. Ik vond dat ik zulks wel verdiend had na de heugelijke verkiezingsuitslag. Als de artiest in kwestie echter niet van de partij is, valt zo’n uitje toch wat in het water.”

De CDA-leider heeft inmiddels begrepen dat hij zijn kaartje vergoed krijgt. “Dan is het wat mij betreft ook zand erover. Het is vervelend genoeg dat de heer Drake iets onder de leden heeft. Het heerst, hè. Wellicht stuur ik hem een fruitmand. Met wat vitamientjes is hij er weldra weer bovenop.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat was hij ook van plan, dat Wilhelmus.

Hij is zelfs nog het podium opgeklommen na de afgelasting, als voorganger voor de hele zaal, om ter troost een gemeenschapsgevoel te creëren.

Hart voor de zaak!

gravatar

Rap. In al zijn varianten een zakelijk gecreëerde trend met de komst van de CD waarmee alles daarvoor ineens niet meer bestond. Zoiets als de connectie die het protestantisme gemaakt heeft met het Jodendom om het gebrek aan traditie in vergelijking met de katholieke kerk te compenseren.

Reageer
gravatar

‘Terug naar je roots’. Het begin van de commercialisering.
Volslagen gemanipuleerd. Om origineel te zijn. Een dictator wist ook de geschiedenis uit om uniek te blijven. Zie het multiculturele product.

gravatar

U hebt niet goed opgelet vroeger.

Napoleon had altijd een exemplaar van Caesar’s De Bello Gallico binnen handbereik.

gravatar

Het onderwerp boeit mij matig tot in het geheel niet, maar ik wil u graag opnieuw complimenteren met het puike stukje werk dat uw beeldbewerker Casper Steenbergen heeft afgeleverd. Die verdient een vast contract!

Reageer
gravatar

yo!
uhn!

ik prahaat dohoor zohoon appaharahaat

ik ik ik!!!
maak me niet dik!
want ik hep een grote pik!!
en jij moet dat slik!
anders ben je niet snik!
en wort jij dik!
dus geef geen kik!
want ik ben de nik!!!

#AAArijmschema
#kakzakRondDeKnieen
#petje
#bling
#micorfoonInPenisstand

#13InEenDozijn
#netEcht
#hype

Reageer