Man in blauw shirt houdt best van grapjes, maar niet over blauwe shirts

'Sommige onderwerpen moet je geen grappen over willen maken'

Een man in een blauw shirt houdt best van grapjes. Maar grappen over blauwe shirts, die vindt de man helemaal niet grappig.

“Humor, daar kan ik best wel om lachen,” legt de man uit. “Maar sommige onderwerpen, daar moet je geen grappen over willen maken. Blauwe shirts bijvoorbeeld. Als je daar lollig over doet ga je een grens over. Wat mij betreft moet humor de macht aanpakken. Niet mensen met een blauw shirt.

Zittend in een blauw shirt, verklaart de man zich nader: “Weet je, van mij mag je heel veel. Ik ben echt niet iemand die overal een punt van gaat lopen maken. Maar om nou te gaan zitten grappen over blauwe shirts. Ja, dat is gewoon een sneer. Daar is ook weinig komisch aan moet ik zeggen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

”Ik vind het vervelend wanneer er grapjes over iemands kapsel wordt gemaakt. Daarbij denk ik aan meneer Wilders van de PVV.

He’s got the look.”

Not funny!

Carrie.

gravatar

Ik zag vandaag nog een vrouw in een roze shirt.
Ze deed haar jas uit. De voering van haar jas was violet.
Dat past heel leuk bij elkaar.

Reageer
gravatar

Dragers van blauwe shirts beseffen vaak zelf niet hoe belachelijk ze erbij lopen. In vroeger jaren werden ze gewoon van straat gehaald en leerden ze onder liefdevolle begeleiding van professionele hulpverleners en met behulp van cognitieve therapie dat er ook alternatieven waren voor hun (meestal aangeleerde) kleurkeuze. Als gevolg van de bezuinigingen op de GGZ onder de kabinetten Rutte I en Rutte II worden deze deerniswekkende schepsels nu aan hun lot overgelaten. Schande!

Reageer
gravatar

Als er een witte onderbroek tegenover staat en Bob zich niet zo aansteld dan zet ik mijn rood paarse mutsje halfslachtig als lid van de fanfare schuin met het puntje omhoog.

gravatar

Dat overgevoelige gedoe ook altijd van die Blauwe Shirt Dragers!
Lange tenen hebben ze.
Allemaal!
Met hun blauwe vodden!.

Teken de petitie vóór het Lange Shirt Verbod!

Reageer