Stem niet met je hart, stem met je reptielenbrein

Eten, drinken, seks

Veel partijen proberen je op de dag van de verkiezingen te verleiden om met je hart te stemmen, maar dat is onverstandig. Je kunt beter stemmen met je reptielenbrein.

Het reptielenbrein houdt zich bezig met onze primaire overlevingsmechanismen: het regelt onze bloedsomloop, zorgt dat we op zoek gaan naar eten en drinken en is de reden dat we zin hebben in seks. Dankzij ons reptielenbrein zijn we na miljoenen jaren evolutie waar we nu zijn. Waarom zou je er dan niet mee stemmen?

Als je stemt met je reptielenbrein, sta je stil bij fundamentele overwegingen als: Als ik net zo boos ben als Henk Krol, wat betekent dat voor mijn bloedsomloop? Kan ik onder Jesse Klaver nog wel veilig eieren leggen? En: Kan ik dat rode potlood eten of is het beter om zometeen gewoon een saucijzenbroodje te halen?

Raak je door alle keuzemogelijkheden in paniek? Dan is er één oplossing: stoot je staart af en ren zo snel mogelijk onder een steen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij het stemmen op de eindeloze groei van onze regerende lobbyslaven van ons onverkozen Europa is geen hersenactiviteit nodig.

Dank aan onze mensachtige VVD’ers, geen enkele diersoort die zich zodanig vergrijpt aan eigen moederschoot, bij gebrek aan politiek inzicht om cultuurproblemen van cultuurvluchtelingen op te lossen, laat staan deze als zodanig te identificeren als sociaal geschiedkundige.

Tegen satanshond Rutte helpt geen chemokuur..
-“Der Rat der Götter”-

Reageer
gravatar

Een open deur. De anti-islam propaganda van de PVV heeft miljoenen “reptielen” angstig doch strategisch laten stemmen op de VVD.

Reageer
gravatar

Voor loonafhankelijken die < € 34.000,- verdienen en toch op de VVD of D66 hebben gestemd geldt: "Hersens als een garnaal en geheugen als een zeef"

Reageer
gravatar

Mensen met een laag inkomen die rechts (VVD, CDA, PVV) etc.) stemmen hebben het recht zichzelf daarmee in de vingers te snijden.
Triester is dat ze ook in de vingers snijden van een groot aantal lotgenoten.