Shutterstock / Enessa Varnaeva

Shutterstock / Enessa Varnaeva

Hoor- en wederhoor: wij vroegen deze leguaan naar zijn mening over Thierry Baudet

Nu Baudet heeft gezegd dat we worden geregeerd door een kwaadaardige wereldorde van ‘reptiles’ is het wel zo netjes om wederhoor te plegen bij reptielen zelf. Daarom klopten we even op het terrarium bij een leguaan die we kennen. “Snap niet waar die gozer het over heeft”, laat leguaan Harry weten. “Wij reptielen zijn koudbloedig, dat klopt, maar dat maakt ons niet kwaadaardig. Ik bedoel: echt kwaadaardig is gewoon maar dingen roepen in de wetenschap dat je er tóch wel contributiegeld bij krijgt van andere mensen die geilen op de woede die je oproept bij het ‘redelijke midden’, bij het ‘ownen van de libs’. Maar goed, wie ben ik uiteindelijk?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“ownen van de libs”
In bezit nemen van bibliotheken? Door “reptiles”?

Bibliotheken die na de boekverbranding door een forum louter Latijnse boeken bevatten over de crocodilia thierry baudetus?

Jan en Rudolf kom ik tenminste een beetje in de buurt van jullie bedoeling?

Reageer