Reptilian Guus woont gewoon in een flatje in Pijnacker

Het zit reptilian Guus nogal hoog. Hij leest op internet altijd maar over collega-reptilians zoals Barack Obama en Prinses Beatrix die de wereld beheersen, maar zelf woont hij nogal altijd in een flatje in Pijnacker. “Mensen hebben een verkeerd beeld van reptilians de hele dag doen,” klaagt Guus. “Iedereen heeft het altijd over de succesvolle collega’s zoals Mark Zuckerberg en Adele, maar heel veel reptilians hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Zelf werk ik in een callcenter om energiecontracten te verkopen. Hoe denk je dat ik me voel?”

Het beeld van reptilians als konkelende half-mens-half-reptiel-achtige wezens die naar de aarde zijn gekomen om hier stiekem aan de touwtjes te trekken, is wat Guus betreft achterhaald. “Dat zijn er maar een paar, en die vinden zichzelf heel wat.” Hij flakkert mismoedig met zijn gespleten tong. “Wist je dat ik niet eens meer door de koninklijke familie wordt uitgenodigd voor hun jaarlijkse pedofielenvakantie in de pizzeria van Hillary Clinton? Dat zegt wat mij betreft genoeg.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Guus verteld het halve verhaal!
Hij heeft vorig jaar vier kinderen opgegeten die voor George Soros en de Rotschildts waren. En daarom mag ie niet meer op feesten komen.

Reageer