YouTube: PvdA & FB: Milou Deelen

Man stelt PvdA-shaming aan de kaak

'Niemand spreekt de VVD ooit aan op het beleid van de afgelopen jaren'

Op internet gaat een filmpje rond van de 42-jarige Lodewijk uit Amsterdam. In het filmpje vraagt hij aandacht voor Pvda-shaming, waar hij zelf vaak slachtoffer van is.

Lodewijk is de PvdA-onvriendelijkheid in het land spuugzat: “Ik word er voortdurend aan herinnerd hoeveel regeringspartners we wel niet hebben gehad. Of mensen rakelen oude regeerakkoorden op waarin we het met twee partijen tegelijk doen. ‘Voor een paar ministersposten en pakje sigaretten doen jullie alles’, roepen ze dan.”

Lodewijk is vooral boos om de dubbele moraal die de PvdA-shamers hanteren. “Als VVD’ers de jeugdzorg in een bureaucratisch moeras duwen, zijn het koningen. Maar als wij het doen zijn we neoliberale hoeren, en hebben we onze principes laten uitwonen door de vrije markt.”

Behalve bijval, oogst Lodewijk ook kritiek. “Hij heeft het aan zichzelf te danken. Dan had hij maar niet bij de PvdA moeten gaan zitten,” schreef journalist Olaf Tempelman in de Volkskrant.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Morgenavond zal Lodewijk ten overstaande van een zaal vol mensen met een empatisch vermogen een verzoek indienen om voor de wachtgeldregeling in aanmerking te komen.

Reageer
gravatar

En het moet afgelopen zijn om Wim Kok als ‘exhibitionistische zelfverrijker’ te typeren omdat ie vijf commissariaten a 80K per jaar voor zichzelf heeft geregeld. Wat is nou 4 ton per jaar voor 6 vergaderingen? Fooi!
En helemaal van God los ben je als je Wouter Bos als kaviaar/grachtengordel socialist typeert! Vier dagen in de week aanwezig zijn op kantoor voor 5 ton per jaar: welke luiwammes komt daar nu nog zijn bed voor uit. Straks wordt ie nog lijsttrekker van de Partij tegen de Burger en laat ons allemaal opflikkeren!

Reageer