Bron - YT RTV Drenthe

Jacques Tichelaar opgevolgd door Jacques Tichelaar jr.

Nieuwe commissaris moet bezem door nepotistische zwijnenstal halen

Jacques Tichelaar jr. (19) wordt de nieuwe commissaris van de koning van Drenthe. Tichelaar volgt daarmee Jacques Tichelaar op, die moest aftreden als gevolg van een nepotisme-affaire.

De benoeming van Tichelaar jr. is enigszins verrassend: de jonge PvdA’er heeft geen politieke ervaring. Toch heeft de afgetreden commissaris geen twijfel aan de competentie van zijn opvolger: “Ik heb even overlegd met mevrouw Tichelaar, en die was het roerend met mij eens. Wij weten als geen ander dat Jacques jr. de aangewezen persoon is om de bezem door deze corrupte zwijnenstal te halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Allemaal rechts gezever van De Speld! Makker Sjak is helemaal niet opgestapt uit nepo voor zijn zoon. De ware reden is dat Wim Kok dement is geworden en zijn commissariaten heeft moeten opgeven. Dat scheelt weer 5 ton in Huize Kok per jaar. Maar omdat Kokkie tegen exhibitionistische zelfverrijkiing is heeft ie het baantje doorgeschoven aan Sjakie en nu moet Sjakie jr. het even waarnemen. Logisch toch?
En als Paps dan weer terugkomt – en dat komt ie! – kan Sjak jr. de positie van Wouter Bos bij KPMG innemen. Die is nog steeds vacant en 5 ton per jaar voor 4dgn per week werken is tergend voor een beetje socialist – dát laat je niet liggen!
Heeft Camieleke eurlings trouwens al besloten om lid te worden van de Partij van de Armoe?

Reageer
gravatar

Het gaat goed met de ‘famiglia’ Tichelaar!
– Tichelaar Jong Jacques (Noord Korea).
– Berat Tichelaar (Turkije).
– Dino Tichelaar (Suriname).
– Jared Tichelaar (USA).

Reageer
gravatar

Laten we niet zo schamper doen. Het systeem van erfopvolging is niet exclusief verbonden aan olieproducerende ontwikkelingslanden als Syrië, Irak, de VS en Engeland.
Immers, in Nederland hebben we ook al zo’n 500 jaar met dit model te maken, we hebben dat ook nodig: in het verleden overwonnen/overleefden/doorstonden* we vele crises ( o.a. de Beeldenstorm, de Spaanse, Franse, Duitse bezettingen, het Marshallplan, de Watersnoodramp van ’53, de verkiezingsuitslagen van ’77, de kabinetten Van Agt/Wiegel, de beurscrash van 2008 en de aansluitende bezetting door Amerikaanse multinationals, de ruïneuze gevolgen van vier Paarse kabinetten en de multi-culti flop) door ons rond de kerk en Oranje te scharen. De Kerk is de laatste decennia wat suspect geworden met al die pedofilie en knapenschenderij maar Oranje blijft overeind en wij met hen.
(* Let wel; de genoemde gradaties bleken sterk afhankelijk van de sociaal/maatschappelijke laag waarin men verkeerde)

gravatar

De Marshallhulp als politieke crisis??
Laat dat maar niet aan uw ouders en/of grootouders zaliger horen, althans als u niet met terugwerkende kracht onterfd wilt worden om vervolgens de status van schoppeling van de familie de rest van uw natuurlijke leven te moeten meedragen.
De situatie in Europa was in 1947 was nog steeds erbarmetelijk.

gravatar

Wat een zielenpiet is Jacques. Het laat weer eens zien dat de PvdA leugenachtig incentieus tuig is.

Je moet een verstandelijke en morele beperking hebben wanneer je op de PvdA stemt.

Corrie.

Reageer
gravatar

Gat het weer een beetje Corrie?
Waarom praat je toch zo graag tegen jezelf? Is het misschien een beetje stil, zo alleen thuis?

We weten hier toch gewoon dat CvH en koffiepraat hezelfde ip-adres hebben, of schaam je je daar een beetje voor?

Mallerd!