YouTube Disney Movie Trailers

Disney gaat overstag: eindelijk koppel dat níet lang en gelukkig leeft

Belle en het Beest in nieuwe film na twee jaar gewoon op elkaar uitgekeken

Disney erkent eindelijk dat het ook wel eens niet goedkomt met de liefde. In een nieuwe remake van Belle en het Beest besluiten beide tortelduifjes na anderhalf jaar dat hun relatie een beetje is doodgebloed en dat het voor allebei beter is er een punt achter te zetten.

“Belle en het Beest ontdekken na een korte maar heftige romance dat ze eigenlijk niet zo goed bij elkaar passen,” vertelt hoofdrolspeelster Emma Watson. “Belle wil niets liever dan met het Beest op de bank Netflix kijken terwijl het Beest juist ruimte nodig heeft en gewoon met zijn vrienden naar de kroeg wil kunnen gaan. Zulke verschillen zijn funest voor een relatie.”

De hervertelling wordt de eerste Disneyfilm waar ook mensen bij wie de liefde helemaal niet alles overwint zich mee kunnen identificeren. Watson: “Als ik heel eerlijk ben waren Belle en het Beest altijd al een onwaarschijnlijk koppel. Soms is je eerste indruk toch gewoon de juiste, dat is de boodschap die we graag willen meegeven.”

De film eindigt overigens met een positieve noot: Belle en het Beest spreken af om gewoon vrienden te blijven. “Belle en het Beest hebben best een leuke tijd gehad samen. Waarom zouden ze boos zijn op elkaar? Dingen gaan voorbij. Zo is het leven nu eenmaal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe zit dat nou eigenlijk met die twee? Het Beest was toch omgeturnd tot een lieftallige prins na de eerste kus van Belle? Of is hij terug-geturnd in de kikker die niemand wil zien, laat staan kussen? Die Amerikanen van de Boston Teaparty maken sinds de precedentsverkiezingen overal Pixar-remakes van, zo neemt de huidige president, een voormalige DJ, allerlei vormen aan die je een normaal mens niet toewenst. Maar na B-acteurs als Reagan, Nixon en de Bush-dynastie blijkt het toch nóg gekker te kunnen. Nu heeft men daar Het Beest, dat erg last heeft van Gilles de la Tourette (“Grap ‘m by the …) tot president gekroond. Gelukkig is Belle daardoor ontslagen van alimentatieplicht en kan zij elders een boeiend en kinderrijk bestaan opbouwen.

Reageer
gravatar

Terecht. Vind het ook tijd worden dar Robin Hood gewoon eens gevangenisstraf krijgt voor al die berovingen die hij in feite pleegt. Hij zal het goed bedoelen, dat stelen van de rijken, maar het is natuurlijk niet de manier.

Reageer
gravatar

Het heeft denk ik te maken met de immigratie.
Ik was vandaag aan het winkelen.
Zou het niet geweldig zijn een demonstratie te beginnen en door het volk toegejuicht te worden en voor de hele wereld op teevee te komen?

Reageer
gravatar

Belle is gewoon zo’n zweefteef die ook zo nodig “miliebewust”, “zonder is ook best lekker”, “zielig voor de beestjes”, vegatarisch wil zijn. Beest is naar mijn mening net de dans ontsprongen.

Reageer