Herkent u deze vlek?

Korrelige inbreker duidelijk te zien op camerabeelden

De politie is op zoek naar een grijze vlek die in de nacht van zaterdag op zondag heeft ingebroken in een Albert Heijn-filiaal in Terneuzen. Op beelden van beveiligingscamera’s is te zien hoe de vlek de deur forceert en de kassa leeghaalt. Het is niet duidelijk of het om een blanke of getinte grijze vlek gaat.

Herkent u deze vlek of weet u waar hij nu is, stuur dan een persoonlijke brief met een recente pasfoto van jezelf naar [email protected].


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit kan door Willem “de Neus” Holleeder als smaad worden opgevat. Je weet inmiddels al hoe het met zijn vrienden afliep, laat staan met zijn vijanden; kijk vaak achterom, pas op je tellen. kijk goed links-rechts-links bij het oversteken en mijd vooral conflicten met zijn advocaten-van-dienst.

gravatar

En die donkere vlek is een politieman. Wellicht is het Agent Bertus zelf wel. Over de nasleep ervan zal vast nog wel een artikeltje verschijnen. Ik wacht het rustig en achteroverleunend af.

Reageer