RTL Nieuws

SP wil opheldering over gerucht dat er verkiezingen zijn

Roemer: ‘Van de zotte dat ik dit via de media moet vernemen’

SP-leider Emile Roemer wil opheldering over het gerucht dat er op 15 maart Tweede Kamerverkiezingen zouden zijn.

Roemer stelde vandaag mondelinge kamervragen aan minister Plasterk van Binnenlandse Zaken: “Voorzitter, heeft de minister kennisgenomen van het artikel ‘De campagne gaat nu echt beginnen’ op Nu.nl, waarin wordt gemeld dat er op 15 maart verkiezingen zijn? Klopt het dat het kabinet deze informatie heeft achtergehouden om de oppositie om de tuin te leiden? En is de minister het met mij eens dat het van de zotte is dat een lijsttrekker dit via de media moet vernemen?”

Ook het Carré-debat van RTL voedt volgens Roemer de geruchten dat er verkiezingen aankomen: “Ik ga wel gewoon kijken, daar niet van, maar verdacht is het wel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Best jammer dat Emile niet mee heeft gekregen dat de Tweede kamer vanaf 15 maart commercieel gaat. Zich te veel op de bestrijding van de marktwerking in de zorg gericht vrees ik. En een kaartje voor het Carre-debat a 55€ zal er gezien zijn salarisafdracht ook wel niet in zitten. Roemerloos einde van een politieke carrière zodoende.

Reageer