Beeld RTL Nieuws

Minister Dijsselbloem verlaagt armoedegrens

'Bijna niemand meer arm door maatregel'

De armoedegrens gaat omlaag. Dat heeft minister Dijsselbloem (Financiën) bekend gemaakt. Vanaf 1 maart 2017 gaat de grens omlaag van een maandelijks inkomen van 1030 euro naar 513 euro. Dankzij de ma
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weer zo een uit de trukendoos! Een beetje met de cijfers knoeien vlak voor de verkiezingen! Jullie blijven gewoon liegen en bedriegen zelfs nog als jullie tot de nek in de stront staan!

Reageer
gravatar

Dat heeft dan wel een “aanzuigende werking” op de laatste Marokkanen die nu nog in Marokko leven. De “Kies Wijzer” van het Centraal Islamitisch Overleg informeert nu vrij zwevende Tunesiërs, Algerijnen en andere Noord-Afrikanen over hun ideale vestigingsplaats in West Europa. Nederland scoort hoog, omdat dit land de mogelijkheid biedt om op vakantie te gaan naar Syrië om daar (mét behoud van uitkering) humanitaire bijstand te verlenen aan I.S.

gravatar

Waarom gelijk dat potverteren door op vakantie te gaan? Ik neem aan dat deze groep toch extra belasting kan betalen over al het verdiende boven de armoedegrens. Ze blijven echt meer verdienen. Dan kunnen we het hoogste belastingtarief weer wat extra verlagen toch? Prachtig hoe arm en rijk elkaar zo weer tot een hand voet kunnen zijn. Win win lijkt me. Of is Corrie het er weer niet mee eens?

Reageer
gravatar

Zo is het maar net: cijfers kúnnen niet liegen, maar sommige pathologische leugenaars kunnen verdomd goed cijferen.