Bron: AVROTROS

Tussen Kunst & Kitsch: ‘Vriend van Judith is geen échte man’

Nu is de relatie uit

We hadden het graag anders gezien, maar de relatie tussen Judith (31) en Thomas (33) uit Amstelveen is na drie vooral gezellige jaren ten einde. De druppel was het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch, waarin hevig in twijfel werd getrokken of Thomas wel een échte man is. Tot teleurstelling van Judith, die hem veel hoger had getaxeerd.

In de studio werd Thomas aan nadere inspectie onderworpen door presentator/alfaman Frits Sissing. Het werd een afgang zonder weerga, vertelt Judith enigszins besmuikt: “De fysieke test met de vieze blaadjes haalde hij met de hakken over de sloot, maar Thomas viel compleet door de mand toen hij 2 kilo spareribs moest eten terwijl hij de V-snaar van een oude Ford Mustang diende te vervangen. Daarna weigerde hij een geit te slachten. Ik zag godbetert zelfs zijn onderlip trillen. Sorry, maar daar word je als vrouw toch kurkdroog van?!”

Sissing stelde bulderend van het lachen vast dat Thomas een kitscherige schande voor het mannelijk geslacht was, waarna Judith ter plekke de relatie verbrak. Dit zal te zien zijn in de aflevering van woensdag 18 januari.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Definitie echte man:

– Fysieke test met de vieze blaadjes halen.
– 2 kilo spareribs eten terwijl de V-snaar van een oude Ford Mustang vervangen dient te worden.
– Een geit slachten.