Hoe voorkom je dat de Russen meekijken als je prostituees over je bed laat plassen?

Privacyweek bij De Speld: dag 3

In het kader van de privacyweek bespreken we bij De Speld deze week verschillende manieren om je beter te beveiligen tegen inbreuk op je privacy. Vandaag: Hoe voorkom je dat de Russen meekijken als je twee prostituees over je bed laat plassen?

Tip 1: Gebruik niet overal dezelfde prostituee voor
Als je altijd dezelfde prostituee bestelt en ze blijkt een Russische informante te zijn, dan weten ze in één keer al je slaapkamergewoontes. Als je verschillende prostituees gebruikt voor verschillende handelingen, spreid je het risico.

Tip 2: Controleer de hotelkamer
Controleer de volledige hotelkamer op microfoontjes en camera’s. De camera’s kun je afplakken met bijvoorbeeld een stukje tape. Tip: Kijk ook achter de schilderijen!

Tip 3: Vraag je vrienden over te stappen op een discreet escortbureau
Privacy werkt alleen als je omgeving ook meedoet. Jij kan wel een discrete prostituee over je bed laten plassen, maar als je vrienden met straatprostituees over de vloer komen schiet het niet op. De beter aangeschreven bureaus zijn duurder maar uiteindelijk verdien je dat geld gewoon terug.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tip 4: Doe alsof je normaal bent wanneer je een slaapkamer van je gastheer geaccepteerd hebt als die Vampire Putain heet.

gravatar

Waarom zou je willen voorkomen dat er een paar Russen meekijken als je prostituees over je bed laat plassen? Is dat niet belangrijk deel van het jolijt?

Reageer
gravatar

Jaja, de vraag is nu of Poetin zijn internet trollen en Corrie ook over dit artikel heen zal laten gaan?? Dat fabriekje in St. Petersburg waar mensen betaald worden om te reageren op westerse artikelen over Rusland. Ongelovelijk dat mensen (en Corrie) zich lenen om voor geld leugens te verspreiden. Het is nu op deze Speld even gewoon geduldig afwachten. 😉

Reageer