Horoscoop 2017

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kan je komend jaar zonder problemen aan – kennis is macht.

Waterman
Helaas, Waterman. Jan Nagel doet het met uw vrouw. Vervelend dat u er op deze manier achter moet komen.

Vissen
Hoi Vissen. Oei, dat is niet de bedoeling. Kan je ons je gegevens DM’en? Dan gaan we kijken wat we voor je kunnen doen. ^MB

Frank
Als u dit jaar een auto koopt, laat u dan niet verblinden door de lage kilometerstand. Je weet maar nooit of er mee is geknoeid. Maak een testrit en probeer goed te voelen hoe de auto rijdt.

Ram
We hebben aan het begin van het jaar een aantal gedragsregels met elkaar afgesproken. Toch zijn er ook dit jaar weer een aantal incidenten geweest – Ram weet ongetwijfeld waar we het over hebben – en we zijn het er allemaal mee eens dat dit in 2017 niet nog een keer mag proberen. De sfeer wordt waarschijnlijk een stuk beter als we ons dit jaar allemaal als volwassenen weten te gedragen.

Stier
Die leuke man blijkt in het echt een stuk minder leuk, Stier. Je wil er eigenlijk na vijf minuten vandoor maar besluit toch de hele avond vol te maken. Vertel LINDAnieuws maar eens flink de waarheid!

Tweelingen
Als je staafmixer niet meer naar behoren functioneert, kijk dan of de garantie al verlopen is, Tweelingen. Zo niet, dan kun je het apparaat ruilen of je geld terugkrijgen.

Kreeft
Kut jongens, we hebben nog niets doorgekregen voor Kreeft. Wat zijn die sterren ook een stel zakkenwassers. Misschien moesten we maar eens een punt zetten achter deze rubriek. Kunnen we de ruimte opvullen met een cryptogram.

Leeuw
Het is jouw schuld dat de waterstand in de Maas zo laag is, maar trek het u niet aan. In de Lente komt er weer een grote hoeveelheid smeltwater, waardoor de economische malaise in Limburg zó weer voorbij is.

Maagd
In het kader van de reorganisatie hebben we dit sterrenbeeld helaas moeten laten gaan. Bent u toch benieuwd naar uw toekomst? U kunt tijdelijk terecht bij Schorpioen, in de tussentijd zoeken we naar een permanente oplossing.

Weegschaal
U zult op 24 april om half zeven ‘s avonds een man tegenkomen met een grijze hoed en een krant onder de arm. Deze man zal u een Noors telefoonnummer geven waar u verdere instructies kunt opvragen. Neem in ieder geval voldoende warme kleren, een paspoort en voedsel voor twee dagen mee.

Schorpioen
Jouw carrière is een beetje ja weet niet gewoon niet echt lekker of zo heb op zich niets te klagen maar soms denk ik wel een beetje van is dit nou alles dit is toch niet waar mijn talenten liggen ik bedoel dit is in principe een prima baan goede arbeidsvoorwaarden ook maar soms heb ik wel een beetje het idee dat ik mijn leven hier vergooi maar aan de andere kant is het ook wel een hele stap om iets anders te gaan doen en je weet nooit of je die zekerheid krijgt of zo weet je wat ik bedoel. Dat klopt. Luister naar dat gevoel. Of je er ook iets mee moet doen is vraag twee.

Boogschutter
Zo dan! Die recensies zijn niet mals! Kolere zeg hee! Als dit zo doorgaat kun je er beter even een jaartje tussenuit. Of een jaartje terug in de tijd natuurlijk. Zie maar.

Steenbok
Je favoriete kleur was blauw, maar langzaam begin je wat te voelen voor paars. Wat is er in Godsnaam met je aan de hand? Is dit de persoon die je hoopte te zijn toen je een klein jongetje of meisje was? Sorry, maar we schamen ons kapot voor je bestaan. Paars… Pff *spuuggeluid*

Zeekomkommer
Rozen verwelken
Schepen vergaan
Oh Zeekomkommer
En dan iets met -aan


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

BREAKING NEWS: Zojuist zijn ook alle horoscopen van 2018 gelekt. Een gevonden usb stick op de paranormaalbeurs in Almere bleken alle horoscopen van 2018 te bevatten. “Wij wisten dat zou gaan gebeuren.” Aldus het bestuur van de paranormaalbeurs in reactie op dit bericht.

Reageer
gravatar

Heeft iemand de voorspelling voor 2016 nog uitgeknipt?
Toch ‘s kijken wat ervan terechtkwam.

Nouja, we hebben altijd de Paravisie nog!
(Gelukkig, pfoe!)

Reageer
gravatar

Ein-de-lijk. Hier zat ik al maanden op te wachten, vooral omdat mijn voorspelling voor 2016 al lang was uitgewerkt. Uit veiligheidsoverwegingen vermeld ik mijn sterrenbeeld hier niet; ik vrees dat Saturnus mij in dat geval ongunstig gezind zal zijn.

Reageer
gravatar

Wauw, prima oplossing dit! Misschien ben ik eigenlijk wel een Schorpioen: mijn carrière is namelijk echt een beetje ja weet niet gewoon niet echt lekker of zo heb op zich niets te klagen maar soms denk ik wel een beetje van is dit nou alles dit is toch niet waar mijn talenten liggen ik bedoel dit is in principe een prima baan goede arbeidsvoorwaarden ook maar soms heb ik wel een beetje het idee dat ik mijn leven hier vergooi maar aan de andere kant is het ook wel een hele stap om iets anders te gaan doen en je weet nooit of je die zekerheid krijgt of zo weet je wat ik bedoel. Geweldige oplossing! Houden zo! Ik ben hier zeer over te spreken!

Reageer
gravatar

Waar het ook eens tijd voor wordt, is een recentere foto van de witte neger Oboema M’Beldodugu die zo lang al reclame maakt voor de antiverouderingscrème van de firma Boutros Boutros Boutros Ghali Cosmetics. En Shanya mag ook wel eens een nieuw tuniekje dan die Iraanse outfit. Krijgen deze freelancers geen kledinggeld? Het geld komt bij jullie toch met bakken binnen, na die nieuwe reclameblokken in redactionele kolommen. Nou dan?