Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Anis Amri bezocht ook de Efteling

Actiefoto in Vogel Rok opgedoken

Naast Nijmegen heeft Anis Amri vorige week ook de Efteling bezocht. Dat blijkt uit een actiefoto genomen in de Vogel Rok.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze staat vast in de categorie Kort Nieuws, of niet?

Mijns inziens is dit toch een beetje weinig informatie. Politiek Nederland vindt hier vast wel iets van, toch? En wat is de reactie van de Efteling zelf, of was die er niet?

Reageer
gravatar

Wat hebben die andere drie mensen een rare gezichten.

Gisteren stond er een andere foto bij, een hartstikke leuke. Jammer dat de mensen op die foto eigenlijk zeikerds bleken te zijn.

Reageer
gravatar

Volgens de O.R. van De Efteling is Anis Amri ook nog gesignaleerd in “Monsieur Cannibale” en kort nog in Fata Morgana, om baksjiesj op te halen ter bekostiging van zijn trein- en flitsbusreis naar Milaan. Hij is gelukkig gestorven, als Held en Martelaar van het Enig Ware Geloof. Dankzij zijn gescandeerde “Allahu Akbar” heeft hij nu 72 maagden ter defloratie en 72 schoonmoeders. Van hem horen we dus even niets; hij heeft voorlopig zijn handen vol..

Reageer
gravatar

Nou zet je me met die 72 schoonmoeders wel effe aan het denken Outsider….
Haargroei op pukkels, kin en bovenlip neem ik aan…

gravatar

De mens dient zo nu en dan enig vertier tot zich te nemen na alle beslommeringen en de gedane arbeid van alledag. Thans zien wij Anis rechtsachter (voor de oplettende kijker linksachter) zitten in het wagentje, de frisse wind door zijn haren waaiend enop weg naar een heerlijk bordje poffertjes met poedersuiker en roomboter.

Reageer