YouTube: RTÉ Republic of Comedy

Kay praat over vrouwen alsof hij iets te kiezen heeft

'Daar zou ik het nooit op kunnen'

“Nee man, niks aan.” Kay (27) neemt een slok van zijn biertje en kijkt zijn vrienden allemaal even aan. Eén van hen had een meisje een paar tafeltjes verderop ‘best leuk’ genoemd. “Dat type vind ik echt helemaal niks”, benadrukt hij.

Kays vrienden besluiten zijn opmerking te negeren, maar hij geeft niet op. Hij kijkt om zich heen en wijst naar een ander meisje, aan de bar. “Dat is al een stuk beter. Jammer dat ze net te dik is.” Kay veegt wat roos van zijn schouder en laat een boer. “Echt zonde, anders zou ik haar wel doen.”

Hij bestelt een Jägerbomb bij de serveerster. Als ze wegloopt, gnuift hij. “Zou ik het ook nooit op kunnen.” De serveerster draait zich om. Kay begint te zweten en kijkt naar zijn kameraden voor hulp. “Ik had het over Doutzen”, stottert hij. “Ik moet naar huis.”

Thuis bezoekt Kay de Instagram-pagina van Katja Schuurman. “Tering, oud geworden zeg”, typt hij driftig. Dan kruipt hij in zijn twijfelaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een tip voor Kay: gewoon doordrinken jongen. A’j maar genoeg knalpotten Grolsch naar binnen kloekt komt dat brommers kieken vanzelf wel. En de rest ook. Zo doen we dat hier in de Achterhoek.

Reageer