YouTube: Proteq Dier & Zorg

Waarom werken de dierenpartijen niet met elkaar samen?

Martin Gaus hekelt versplintering in de dierenpolitiek

Ze schieten de afgelopen tijd als paddestoelen uit de grond: dierenpartijen. Allemaal richten ze zich op kiezers die van dieren houden, maar de Partij voor de Dieren te radicaal vinden.

Dierenliefhebber Martin Gaus betreurt de versplintering in de dierenpolitiek: “Neem nou Freek Vonk, met z’n FRB (Freeks Reptielen Belang, red.). Die jongen moet gewoon een kop koffie gaan drinken met Dion Graus, Tinkebell of Lenie ‘t Hart. Ik denk dat de Freek over bijna alles hetzelfde denkt als de Bonte Waddenpartij. Dan moet je toch gewoon over je schaduw heen springen?”

Freek Vonk noemt samenwerking met andere dierenpartijen echter geen optie: “De andere partijen verwaarlozen de belangen van reptielen. In het partijprogramma van Volkerts Kinderboerderij komt het woord komodovaraan niet eens voor! Dan denk ik bij mezelf: wie noemt z’n partij nu Volkerts Kinderboerderij? Maar dat terzijde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, denk er eens aan: er zijn méér varkens dan mensen in Nederland!

Partij voor de Varkens!
(Partij voor de Knorren zouden korpsballen zegen)

Meer-meer-meer dierenpartijen!
Partij voor meer Dierenpartijen.

Reageer