Wikimedia Commons CC: Havang

Ingebroken bij Jan Terlouw

Sieraden en nylon touwtje meegenomen

In Twello is afgelopen nacht ingebroken bij oud-politicus Jan Terlouw. De dieven hebben sieraden, een tv en een nylon touwtje meegenomen.

Volgens de politie zijn er geen sporen van inbraak gevonden. Iets wat de laatste tijd steeds vaker voorkomt. Een woordvoerder van de politie waarschuwt mensen om hun deuren voortaan weer goed op slot te doen: “In mijn jeugd zag je overal nog alarminstallaties. Mensen waren op hun hoede. Tegenwoordig zijn mensen zo naïef geworden dat ze bij wijze van spreken op nationale televisie vertellen dat ze hun deur niet op slot doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Uit de reacties blijkt dat de boodschap Van Jan Terlouw niet begrepen is. Dat is niet alleen jammer maar ook het bewijs dat onze samenleving er erger aan toe is dan Terlouw schetste. Als je doof bent voor zijn betoog behoor je tot de arme zielen.

Reageer
gravatar

Opa Jan was bezig in zijn moestuintje dat hij ter aanvulling van zijn karig pensioen moet bijhouden om aan voldoende kost te komen. Hij doet dit – gezagsgetrouw als hij is – omdat bejaardenjuf Jetta het had gezegd. En tja… als je buiten bezig bent, enigszins dovig en niet al te rap ter been meer, beetje debbelig zodat je niet in de gaten hebt wat er om je heen speelt kun je deze seniele man niet kwalijk nemen dat hij niet doorhad dat er iemand was binnengeslopen. Het was dan ook geen inbraak, maar insluiping.

Reageer
gravatar

Zijn huisvrouwen dan niet meer de hele dag thuis? Mijn postbus stroomt over met emails van huisvrouwen die thuis op me zitten te wachten.

gravatar

De verslagen heid is groot, de dief heeft zich vergrepen aan het touwtje want:
de sieraden waren nep en de televisie waren de lampen van kapot.
Jan hoeft alleen het touwtje maar terug, rest is voor een goed ander doel.

gravatar

dat heeft Els Borst ook gezegd. Ze had net als Tony Stark haar adres in een interview gezegd en dat iedereen welkom is. Vandaag is ze toevallig jarig.

dus Els Borst, gefeliciteerd met je verjaardag!

Reageer
gravatar

Het verhaal van Jan Terlouw is het verhaal van een oude man die vindt dat vroeger alles beter was. Maar terug naar vroeger dat wil toch niemand. En was was de inbreng van deze oud politicus? Wenig tot niets. D66 bestaat nu al 50 jaaar sinds de oprichting door Van Mierlo en is nog steeds een splinterpartij met de links-liberale roeptoeter fractieleider Pechthold aan het roer. Een arrogante kwal van het zuiverste water.

Reageer
gravatar

Nee hoor, ik nam allen de juwelen, de tv en het bewuste touwtje mee, meer niet.

Wil iemand iets overnemen? Mijn adres is: C. van Hiernaast, Duinweg 18 in Scheveningen.

gravatar

Wat nóg erger is: men heeft ook het concept verkiezingsprogramma meegenomen waarin deelname van D66 aan Rutte III, IV en V wordt toegelicht. Pechtold is in alle staten, niet tegelijk natuurlijk, maar hij is nu zo druk met het beperken van de electorale schade dat hij wellicht niet beide Kerstdagen thuis kan doorbrengen bij de gevulde kalkoen, vrouw, kinderen en schoonmoeder, in die volgorde. Zijn vrouw heeft beloofd dan een poot voor hem te bewaren, hij mag kiezen tussen Gordon Heuckeroth (demissionair) , Gerard Joling (subTopper) of Tofik Dibi, geserveerd op een bedje van rucola, ananas en truffels. .

gravatar

Ik kom van de week anders wel even langs.
De spullen moeten wel kosjer zijn, geen halal. Daar doe ik niet meer aan.

Groetjes.