Vrienden hebben zin in feest met vet deurbeleid

'Vorige week nog geweigerd, supervet!'

Een groep vrienden gaat vanavond naar De School in Amsterdam. Ze hebben er zin in, want volgens Felix (23) hebben ze er een volkomen willekeurig deurbeleid. “Ik ben er vorig weekend nog geweigerd. Supervet.”

Voor De School staat een flamboyante Duitser met een dikke bontjas. Hij bepaalt wie naar binnen mag en wie niet. Als de vrienden na anderhalf uur wachten voor zijn neus staan, krijgen ze een sceptische blik toegeworpen. De avond kan nu al eigenlijk niet meer stuk. Maar het wordt pas echt vet als Max (22) en Dennis (23) worden geweigerd omdat ze de line-up niet uit hun hoofd kennen. “Geweldige ervaring”, zegt Felix, die dit keer ondanks zijn sportschoenen wel naar binnen mag.

Volgende week gaan de vrienden weer. “Ik hoop dat er dan weer zo’n dikke rij staat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier is iemand aan het woord die, -na voor voor de zoveelste keer een nul op het request te hebben gekregen bij zijn correspondentie met de redactie,- het niet langer laten kan om de lezer van De Speld deelgenoot te maken van zijn onlustgevoelens ten aanzien van bovenvermelde ontwikkelingen.

Rest hem inderdaad weinig anders dan via deze onsympathiek wijze zijn ergernissen te spuien, zodat in ieder geval zijn laptop gevrijwaard blijft van ‘collateral damage’ .
Biologen plachten dit mechanisme wel ” afgeleid gedrag” te noemen.

gravatar

Deze foto is bewust provocatief. Deze propper staat in een houding die doet vermoeden dat hij prat gaat op de lengte van zijn polsdikke sluitkoord.

Reageer